22-aastane mees osutus vägivaldseks 2. augustil Philadelphiast Miamisse suundunud lennul. Teda süüdistatakse ühe stjuuardessi rindade, teise tagumiku krabamises ning kolmanda näkku löömises. Mitmete pealtnägijate ning internetti lekkinud video kinnitusel ahistas ta kaasreisijaid ning lennuki meeskonda ka verbaalselt. Purjus mees teibiti lõpuks stjuuardite ning kaasreisijate abiga istme külge ning arreteeriti maandumisel.

Lendu teenindanud Frontier Airlines pressiesindaja sõnul oli tegemist ühe halvima näitega ohjeldamatust reisijast, mis neil olnud on. "Purjus ja ärritunud mees ahistas mitut meie töötajat verbaalselt, füüsiliselt ja seksuaalselt. Pärast mitut luhtunud katset teda maha rahustada oli meeskond sunnitud teda piirama vahenditega, mis pardal parasjagu saadaval olid," ütles pressiesindaja. Lennufirma keeldus kommenteerimast, milliseid teisi vahendeid lennufirma sarnastel juhtudel kasutab, kuid on teada, et Frontieri pardal, erinevalt paljudest teistest lennufirmadest, ei leidu plastikust käeraudu.

Intsidendis osalenud töötajad ajutiselt töölt kõrvaldanud lennufirma tuli täna välja avaldusega, et toetab lendu teenindanud meeskonda täielikult ning ei kavatse nende töölepingut peatada.

Juhtumi peaosaline, 22-aastane Maxwell Wilkinson Berry toimetati maandumisel Miami vanglasse, kust vabastati hiljem 1500 dollarise kautsjoni vastu.