Karukella puhkemaja

Karukella puhkemajas on palju võimalusi, kuidas sõbrannad võiksid aega veeta, kuid eraldi võiks välja tuua õnnekoolituse, mida viib läbi spirituaalne õpetaja ja mentor, motivatsioonikõneleja ja õnnekoolitaja Dalí Karat.

Kuidas muuta teadlikult enda õnnetaset, millised on õnnelikkuse põnevaimad aspektid ning mismoodi saada lahti halvast tujust ja negatiivsest maailmavaatest?

Pakett sobib nii inspiratsioonihommikuks (juurde on võimalik tellida veganlik hommikusöök), pikendatud lõunaks kui ka sisekaemuslikuks vahepalaks firmaüritusele (väga tõhus ettevõtte sisekliima suhtes).

Kahetunnisel inspiratsioonikoolitusel räägitakse õnne sügavamast olemusest ja tuuakse välja põnevamad õnneuuringute tulemused. Koolitust rikastavad huvitavad näited õnne saavutamise teekonnast, praktilised harjutused pakuvad sügavamat kogemust ja lõppkokkuvõttes jõutakse mõistmiseni, kuidas olla iga päev natuke õnnelikum.

Pärast koolitust „Õnnelik olemise kunst” valdab osalejaid usk endasse ja on maha võetud ootus, et keegi teine peab selle eest vastutuse võtma.

Seda kõike toetab Karukella puhkemaja atmosfäär — luksuslik, kuid samas kodune majutus esteetiliselt mugavas ja ilusas keskkonnas.

Puhkemajal on kaheaastase tegutsemisaja jooksul tekkinud ka omad püsikliendid. Näiteks üks vahva sõpruskond on selle aja sees külastanud puhkemaja juba kolm korda ja nende neljas kord on broneeritud detsembrikuusse. Püsikliendid on öelnud, et pole vaja ehitada või osta isiklikku suvilat, tuleb enda jaoks välja valida üks puhkemaja. Igaühel on juba oma tuba ja koht söögilaua taga. Kõik on käepärane ja teada, edaspidi jääb üle vaid avastada ning nautida uusi mugavusteenuseid, mis majja juurde tulevad.

Karukella puhkemajas on viis privaatset kaheinimesetuba. Nii toad kui ka muud ruumid on helikindlad. Palju on mõeldud lastega peredele — tegevusi on nii sees kui ka väljas. Täpi i-le panevad peidetud pisiasjad, mida avastatakse nii-öelda jooksu pealt ja mille kohta kodulehelt lugeda ei saa — siis poleks see ju üllatus. Vähetähtis pole ka see, et puhkemaja vahendab piirkonna omanäolisi vaba aja teenuseid, mida mitmekesi reisides alati soovitakse ja kasutatakse.

Mäetaguse mõisa hotell ja spaa

Mäetaguse mõisahotell on väike ja kodune — maitsva söögi, sooja spaa ning 18+ vaikse sauna tagatoaga. Sõbrannadele sobib mõisahotellis mitu paketti (pikk puhkusepakett, maitsekohtunike pakett ja tagatoapakett), kuid lausa eraldi on saadaval sõbrannade pakett.

Sõbrannade paketis on olemas majutus, piiramatu supelmaja kasutamise võimalus, hommikuujumine ja hommikusöök ning 18+ tagatuba, kuhu antakse kaasa kehakoorija ja niisutav mask. Tooted on valmistatud mõisa köögis ja kui need sobivad suhu pista, on selge, et sobivad ka keha peale määrida. Kõik puha naturaalne!

Mäetaguse mõisahotell soovitab külalistel alati võtta aega puhkuseks! Üks päev on ebaõiglaselt lühike aeg: alles saabud, siis mõnuled saunas, kiirustad õhtusöögile ning juba ongi öö ja hommik ning vaja taas kõik kokku pakkida ja koju sõita. Tõelise elamuse ja piisava puhkuse saate, kui jääte ühte kohta vähemalt kaheks ööks. Kui liita kaks erinevat paketti, saate kohe hoopis rohkem. Teadke, et Mäetaguse mõisahotellis on kõikide pakettide puhul majutus 20% soodsam. Igal juhul olete plussis ja saate hoopis rohkem. Ka hotellile jäetud tagasisidest tuleb välja, et hoopis rahulolevamad on need külalised, kes ostsid paketi, mitte ainult majutuse.

Soovitus kaheks ööks: maitsekohtunike pakett + sõbrannade pakett

Maitsekohtunike paketis saate õhtusöögil viiekäigulise menüü osaliseks, road tuuakse vähendatud portsjonitena — nii saate maitsta läbilõiget Mäetaguse mõisahotelli à la carte-menüüst, mille autoriks on tuntud telekokk ja restoraniärimees Joel Ostrat. Iga sööja saab ka kupongi, kuhu saab erinevatele roogadele hindeid anda. See osa meeldib külalistele eriti.

Mõisahotelli armas maja koos väga personaalse ja sõbraliku teenindusega, personali külalislahkus ning valmisolek külalise muret lahendada ja soove täita paneb alati tagasi tulema.

Mäetaguse mõisahotell soovitab broneerida pakette ja kui on vajadus vaid toa järele, siis broneerida otse. Kõige parema hinna saab ikka hotellist.

Mäetaguse mõisahotell — armas omadele, kodune külalistele!

Ingame

Alates Da Vinci saladusest kuni maagiliste loitsudeni — põgenemistoad, mis panevad südame kiiremini põksuma!

Kes ei tahaks sattuda salapärasesse hauakambrisse ja seejärel suunduda müstilise õhkkonnaga keskaega … Kinode, kohvikute ja kaubanduskeskuste keskel on võimalik avastada enda jaoks põgenemistoad! Tallinna südalinnas asub seitse põgenemistuba ettevõttelt Ingame ja lähiajal on plaanis avada veel kaks tuba.

Põgenemistoad on erinevatel teemadel: tuntud filmidel põhinevad, seikluslikud, õudsed. Ehitusjärgus on ka põgenemistoad, mis põhinevad filmide „Silent Hill” ja „Kariibi mere piraadid” teise osa motiividel. Põgenemistoad lastele ja täiskasvanutele võimaldavad osaleda põnevates seiklustes nii vanematel kui ka lastel alates 6. eluaastast.


Põnevusfilmil „Võimatu missioon” põhinevas täiskasvanutele mõeldud põgenemistoas saab päästa maailma, tunda end CIA agendina, muukida lahti erinevaid koode ja lahendada salajasi vandenõuteooriaid. Seevastu lastele sobivas põgenemistoas „Harry ja viimane varikätk” on võimalik võluda, lugeda loitse ja elada sisse J. K. Rowlingu teose tegelaste rollidesse. Wingardium Leviosa!

Lisaks seiklusrikkale peamurdmisele pakub ettevõte ka animaatori teenust ning saadaval on kolm lounge-ruumi (puhkeruumi) sünnipäevade ja tähtpäevade tähistamiseks. Lounge-ruumi kaunistamine, maiustused, kingitused, õhupallid ja põgenemistoa läbimine garanteerivad meeldejääva päeva. Peale selle plaanib Ingame korraldada lisaüritusi, kus tulevad kasutusele ka lämmastik ja kuiv jää. Samuti on tulemas show „Tesla trafo”.

Põgenemistoad Tallinnas on suurepärane võimalus tähistada sünnipäeva või korraldada põnev firmapidu. Külaskäik põgenemistuppa sobib hästi ka kingituseks, nagu ka kinkekaart väärtuses 30 kuni 90 eurot.

Jaga
Kommentaarid