Viimane ohver, 54-aastane Estelle Hedaya elas 12-korruselise hoone seitsmendal korrusel. Hukkunute lõplik arv on seega 98, vahendab Miami Herald.

„Ma palvetan, et saaksime koos alustada pikka paranemisprotsessi,” ütles Surfside’i linnapea Daniella Levine Cava.

Kuigi võimud olid kindlad, et Hedaya hukkus varingus, oli ta seni ametlikult teadmata kadunud.

Otsingud toimusid kindlustatud territooriumil Miami rahvusvahelisel lennuväljal, kuhu veokitega toodi õnnetuskohalt hoone rusud. Ajapikku muutus inimeste säilmete tuvastamine keerulisemaks. 98 hukkunust 97 leiti rusude hulgast. Esimene teadaolev ohver suri varingupäeval, 24. juunil haiglas varingus saadud vigastustesse.

Hedaya oli politsei kadunute nimekirjas viimane nimi. Maakonna politseidirektor Freddy Ramirez ütles, et politsei leidis Hedaya säilmed 20. juulil lennuväljale viidud rusude hulgast. Kohtumeditsiini eksperdid tuvastasid isikut kuni eilseni.

Ramirezi sõnul rohkem kadunud isikuid jäänud ei ole, aga rusude läbiotsimine jätkub.

Miami-Dade’i politseil on kaks isiklike esemete nimekirja, millest üks koosneb asjadest, mis on leitud kokkuvarisenud maja osast, ja teine asjadest, mis on leitud maja osast, mis jäi püsti, aga mis lammutati ohutuse tagamiseks 4. juulil. Esemed on kavas tagastada ellujäänud elanikele ja hukkunute lähedastele.