Uus nädal algab kõrgete kraadidega, vahendab Riigi Ilmateenistus. Esmaspäeval on niiskust vähe ning taevas on selge. Lõunast lisandub sooja ning enam ei pea külma ööd kartma - öine temperatuur ei lange alla 10 kraadi. Päevasoe kerkib 25-30 kraadini, nõrk tuul toob pisut värskust.

Teisipäev jätkub sajuta ning kuuma ilmaga - päeval on oodata 28-32 kraadi. Ka ööd on soojad, näidud langevad napilt alla 20 kraadi. Tuul muutub tuntavamaks.

Kolmapäeva öösel mandril tõenäoliselt jätkub sajuta ilm, saartele lisanduvad pilved võivad tuua kaasa ka vihma. Päeva jooksul lisandub niiskust ning hoovihma ja äikeseoht suureneb ka mandril. Prognoositav saju tõenäosus on 50-75%.

Neljapäeval jätkub soe ilm, päevane temperatuur kerkib 25 kraadi ümbrusse. Öö tõotab tulla veidi jahedam, temperatuur langeb 15 kraadini. Madalrõhkkond liigub Botnia lahele, mööda selle serva liiguvad vihmahood üle Eesti. Prognoositav saju tõenäosus on umbes 50%.

Reede sarnaneb neljapäevale. Öösel on taevas selgem ning saju võimalus väiksem, päeval on siin-seal oodata hoovihma, suurem tõenäosus on Lääne-Eestis. Puhub võrdlemisi tugev tuul. Päeval on umbes 25 kraadi sooja.