Peatänaval käinud piltnik kirjeldas, et pärastlõunal olid mõlemalt poolt tänavat puud läinud.

Haapsalu Facebooki grupis on mõnedki inimesed puude mahavõtmise üle kurvad. Peamiselt kaheldakse, kas remondi tõttu on vaja kogu allee välja vahetada ning tuntakse muret, et Posti tänaval pole edaspidi päikese eest varjulist kohta.

Meer Sukles kirjutas eile sotsiaalmeedias, et iga Haapsalut armastav inimene, kes sattus Posti tänavale, sai šoki osaliseks, sest aastakümneid meiega olnud puud lebasid maas. "Pilt oli väga kurb. Õnneks on sellel kurbusel aga rõõmus tulevik, tunduvalt rõõmsam tulevik, kui puud oleks alles ja tänav remontimata. Või puud alles ja kuivanud ning tänav remonditud."

Ta lisas ka, et puude olukord oli halvem, kui enne osati üldse arvatagi. "Täna langetati 65 puud ning kändusid hinnates oli ulatusliku mädaniku kolletega puid 27 tükki ehk kergelt alla poole puudest ei olnud parema tervise juures. Nendest pooled olid väga halvas seisukorras," kirjeldas ta.

Vanad puud plaanitakse tulevikus asendada. "Sügisel istutame uued puud, korrastame uueks aastaks peatänava ning Haapsalu ilu ainult suureneb."