Suursaadik sai ametliku kojukutse mais pärast seda, kui Korea meedias ilmunud videolindistuses näidati tema abikaasat kohalikku poepidajat näkku löömas. Ärrituse tingis asjaolu, et samuti naissoost poepidaja pidas külastajat eksikombel poevargaks. Löögi tõttu paistetas ohvri silm kinni. Belgia välisministeeriumi otsusega jäi diplomaadi abikaasa Xiang Xueqiu ilma ka diplomaatilisest puutumatusest, ehkki kannatanu otsustas hiljem mitte avaldust esitada. Minister otsustas, et suhete parandamise nimel tuuakse saadik kodumaale suve lõpuks.

Xiang ei suutnud siiski end nii kaua vaos hoida ja käivitas sel nädalal järjekordse skandaali, rünnates rusikatega koristajat, kes oli väidetavalt teda tänaval harjaga müksanud. Seekord ei jäänud võlgu ka koristaja, kes vastas omapoolsete hoopidega. Kumbki ei soovinud politseile avaldust esitada, ent juhtum tekitas ohtralt pahameelt nii Korea meedias kui ka saatkonna Facebooki-kommentaarides.

Wilmès otsustas nüüd, et Lescouhier´ tagasikutsumine on riikide heade suhete huvides, kuna ta ei saa enam oma kohustusi usutavalt täita. Minister põhjendas otsust suursaadiku vastutusega asukohariigi ees ja vajadusega säilitada praegused suurepärased suhted Lõuna-Koreaga.