Volodin märkis, et president Vladimir Putini juhtimisel muutub Venemaa "veelgi võimsamaks". "Tuleb teha kõik, et ta püsiks võimul nii kaua kui võimalik," kuulutas riigiduuma spiiker ajakirjanikele.

"Tema juhtimisel elavad inimesed paremini, ilma vapustuste ja sõdadeta, erinevalt varasematest perioodidest Vene impeeriumis, Nõukogude Liidus ja Vene Föderatsioonis," jutustas Volodin.

"Täna pole maailmas ühtegi Putinist tugevamat poliitikut. Ta teeb riigi heaks palju ja vaevalt keegi saab olla temast tõhusam president," leidis poliitik. "Minu soov on, et ta püsiks võimul nii kaua kui võimalik. Me peame hoidma neid, kes kaitsevad meie riiki," rõhutas Volodin.

"Tal (Putinil -toim) on omadusi, mida sellistel ametikohtadel olevad inimesed harva valdavad: lahkust, empaatiat ja inimlikkust. Koos tõhususe, sitkuse ja tohutu töövõimega. Ma ei ütle seda mitte seetõttu, et olen riigiduuma esimees - ma lihtsalt mäletan, mis juhtus Venemaaga ilma temata," märkis ta.

Volodin lisas ka, et tal pole kunagi olnud ega ole ka täna ambitsioone presidendiks saada. "Ma kinnitan teile, et ma pole kunagi tahtnud, ei taha praegu ega ka tulevikus presidendiks saada," lausus riigiduuma spiiker, kelle sõnul on pandud talle ülesandeks "Putini eest hoolitseda".