Suvise palavuse ajal on kvaliteetne külmkapp möödapääsmatu ja toidukraami säilimiseks hädavajalik. Aga kas toidutegemiseks kõlbavad vaid väikesed pliidid ja kas olemas on väikesed nõudepesumasinad? Loe edasi, et saada teada, kuidas leida sobivad nõudepesumasinad ning mil moel muuta oma puhkekoht praktiliseks ja mugavaks paradiisiks.

Suvila ja kodu pole üks ja sama

Suvilasse kodumasinate ja sisustuse otsimisel tuleb läheneda veidike teistmoodi kui tavaliselt. Esiteks on suvilad reeglina väiksemad ehk vajalikud on väikesed kodumasinad, millele on kergem kohta leida. Näiteks võib klassikalise suure pliidi asemel olla parem valik kuumaõhufritüür.

Nutikas kuumaõhufritüür on mitmekülgne masin, millega saab kuumutada, küpsetada, röstida ja grillida! Jah, grillimine tundub olevat suvise kokkamise sünonüüm, kuid vaid sellega ei aja asja ära. Seega on vaja ka muud lahendust.

Kompaktsus kehtib ka muu mööbli kohta! Väike diivan või tugitoolide komplekt võib olla palju parem lahendus kui suur mooduldiivan. Siit leiad põhjused, miks sobib suvilasse just väike diivan. Me läheme ju suvilasse, et tegutseda aias, võtta ette ligidal asuvad põnevad matkarajad või end maailmast välja lülitada. See ongi puhkekoha võlu – vahet pole, kas tõmbavad matkarajad või mitte millegi tegemine.

Valikut tehes pea meeles, et suvilas pole alati vaja kõike, mis kodus olemas. Ja vastupidi, mõnikord võib vaja minna seda, millest kodus ei oska puudust tunda. Väikesed kodumasinad, kompaktne mööbel ja suvine paradiis ongi loodud!

Nõudepesumasinad on abiks ka suvisel ajal

Üks kategooria, mis kipub suvila kööki sisustades ununema, on nõudepesumasin. Soovitame pausi teha ja uuesti mõelda, mis on nõudepesumasina plussiks.

Kes tahaks kulutada suvist aega nõude pesemisele ja kuivatamisele? Isegi kui sa armastad võõrustamist, on palju mugavam ja lihtsam mustad nõud masinasse tõsta, masin tööle panna ning ise seltskonda nautida! Ka ei pea nõudepesumasin olema sama suur või sama rohkete võimalustega kui kodus. Mõtle läbi, mida sa reaalselt kasutaksid, ja ära pelga väiksema mudeli soetamist.

Külmkapist ei saa ei üle ega ümber

Vanad külmikud, ka väikesed sügavkülmikud ja väikesed külmkapid, on lärmakad ning tarbivad väga palju elektrit. Tänapäevased moodsad mudelid on vastupidised, seega saada aegunud lahendus pensionile, muuda oma elu mugavamaks ja suvine köök ilusamaks.

Kui ruumiga kitsas, vaata täismõõdus külmiku asemel, milline paistab väike külmkapp. Minikülmikud, mis mahuvad ka tasapinna alla või mille pealset saab kasutada töötasapinnana, võivad osutuda palju mugavamaks valikuks. Lisaks on need ka energiasäästlikumad!

Neil, kes armastavad hoidiseid teha, marju ja seeni korjata, on muidugi vaja mõelda ka sügavkülmikule. Juba väikesed sügavkülmikud on suureks abiks! Ning mitte ainult rohenäppudele. Väike sügavkülmik on suurepärane koht, kus valmistada jääkuubikuid, et joogid alati jahedana hoida.

Jaga
Kommentaarid