Neljapäeval hakkab Silmarõõm S salong sama tegema Narvas asuvas Fama kaubanduskeskuses.

Confido Meditsiinikeskus vaktsineerib ilma eelregistreerimiseta. Esialgse plaani kohaselt saab end Lasnamäel Confido kiirkliinikus sel nädalal vaktsineerida kuni 50 inimest ühedoosilise Jansseni vaktsiiniga. Kui teenuse vastu tekib suurem huvi, tuuakse vaktsiini jooksvalt juurde.

Jätkuvalt saab vaktsineerimiseks aja registreerida digiregistratuuris lehel digilugu.ee ja riigi infotelefonil 1247. Vabu aegu sellesse ja järgmisse nädalasse on saada üle Eesti. Vaktsineerimine on tasuta ja vaktsineerida saavad Eestis elavad inimesed alates 12. eluaastast.

Uuringud näitavad, et kõik Eestis pakutavad vaktsiinid aitavad tõhusalt ka deltatüve vastu, kuid vaid siis, kui vaktsineerimiskuur on lõpetatud – Jannseni puhul kaks nädalat pärast ainust doosi, Pfizeri puhul üks nädal pärast teist doosi, Moderna ja Astra Zeneca puhul kaks nädalat pärast teist doosi. Vaktsineerimiskuuri toime kestab vähemalt aasta.

Samuti kehtib vähemalt ühe aasta EL-i vaktsineerimise digitõend, mis võimaldab lihtsamalt reisida ja ilma testimata ka Eestis paljusid üritusi külastada.