Armu keelduti andmast ka 23-aastasele Benjamin Hiienurmele, kes mõisteti koos oma vennaga süüdi Pärnu taksojuhi mõrvas 2016. aasta jaanuaris. 2017. aasta mais mõistis Tallinna ringkonnakohus vennad 20 aastaks vangi.

Samuti ei andnud president armu 24-aastasele Süüria pagulasele Mohammad Kovanile, kes 7. märtsil 2017 Tallinnas Majaka tänava korteris armukadedusest oma naist peksis, ta bensiiniga üle valas ja põlema süütas. Kovanile määras kohus 10-aastase vanglakaristuse.

Vanglasse jääb ka 50-aastane Valeri Geimonen, kes mõisteti 2017. aasta novembris 15 aastaks vangi kodutu mehe julma mõrva eest Lasnamäe linnaosas.

Tagasilükatute nimekirjas leiab lisaks veel 1992. aastal sündinud Sander Mäe, kes võttis koos Edgar Seljarannaga 2008. aastal Viru vanglas pantvangi sotsiaaltöötaja. 1991. aastal sündinud Aigo Uude on olnud korduvalt kriminaalkorras karistatud viimatine süüasi viis ta vanglatrellide taha aastal 2019, mil temalt võeti vabadus vägistamiskatse ja alaealise alkoholitarbimisele kallutamise eest.

Täielikku nimekirja neist, kellele president keeldus armu andmast, saad vaadata siit:

Nimekiri neist, kellele armu ei anta.