Kolmapäeval, 16. juunil kella 15.50 paiku sai häirekeskus teate liiklusõnnetusest Haljala vallas, TallinnaNarva maantee 90. kilomeetril.

Sündmuskohal töötanud Rakvere politseinik Tauno Vettik kirjeldas, et esialgsetel andmetel liikus sõiduauto Mercedes Benz Tallinnast Narva poole, kui kaldus seni teadmata põhjusel vastassuunda. Teelt välja sõites paiskus masin mitu korda üle katuse. „Iseenesest on see teelõik sirge ja hea nähtavusega, ka ilma- ja teeolud olid head. Selgitame veel, mis võis nii raske õnnetuseni viia. Muu hulgas kontrollime, kas avarii võis tingida autojuhi terviserike,“ kirjeldas politseinik.

Autot juhtis 68-aastane mees, kes sai raskelt viga. Tema kiireks hospitaliseerimiseks tuli kohale PPA lennusalk, kes viis teadvuseta mehe Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Kaasreisija, kelleks oli 69-aastane naine, oli teadvusel ning tema viis kiirabi haiglasse. Paraku olid avariis viga saanud autojuhi vigastused nii rasked, et tema elu ei õnnestunud päästa ning ta suri eile õhtul haiglas.