Õnnetuses osalesid sõiduautod Land Rover ja Volkswagen Golf ning veoauto MAN. Lisaks sai õnnetuses kahjustusi sõiduauto Volkswagen Jetta.

Esialgsetel andmetel juhtus õnnetus, kui Volkswagen Golfi juht ootas võimalust vasakpöörde tegemiseks ning talle sõitis tagant sisse sõiduauto Land Rover. Kokkupõrke tagajärjel paiskus Volkswagen Golf vastassuunavööndisse ning põrkas seal kokku veokiga.

Land Rover ja Volkswagen Golf liikusid Pärnust Tallinna ja veok Tallinnast Pärnu suunas. Mis suunas sõitis Volkswagen Jetta ja kuidas täpselt tekkisid sõidukile kahjustused, on praegu veel selgitamisel.

Kõikides autodes oli vaid autojuht ning viga said Volkswageni Golfi ja Land Roveri juhid, kes mõlemad viidi haiglasse. Land Roveri, Volkswagen Jetta ja veoauto juhid olid kained, Volkswagen Golfi juhi võimaliku joobe selgitab ekspertiis.

Õnnetuses osalenud 32-aastane mees on haiglas intensiivravis ja tema seisund on raske.

Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Liiklus on ümber suunatud

Tee liikluseks suletud Arest kuni sündmuskohani. Politsei suunab Tallinnast tulevad sõiduautod Suigu kaudu PärnuRakvereSõmeru maanteele. Pärnu poolt tulija suunatakse mööda väikest kõrvalteed, mis läheb ümber sündmuskoha.

Sujuvamaks liikluseks palub Pärnu politseijaoskonna välijuht Robert Tiisler õnnetuspaiga lähistel olla tähelepanelik, järgida üles pandud liiklust reguleerivaid märke ning politseinike antud juhiseid.