Esmaspäev

Öö hakul on taevas selge, kuna üle Eesti ulatub kõrgrõhuvöönd. Pärast keskööd langeb õhurõhk aeglaselt, taevasse libiseb õhuke pilvekiht, ent ilm püsib sajuta ja rahulik. Temperatuur langeb õhus 0 kuni 6, maapinna lähedal kohati 0 kuni -3 kraadini, rannikul aga kuni 9 kraadi. Päeval läheneb loodevoolus Soome kandist madalrõhulohk, mistõttu pilved tihenevad pärastlõunaks. Eesti lääne- ja põhjaserva jõuavad sajuhood, laienedes õhtu jooksul üle terve riigi. Läänekaarest puhuv tuul on üsna nõrk. Õhutemperatuur on 14 kuni 17, meremõjuga rannikul sajupilvede jõudmisel kuni 12 kraadi.

Teisipäev

Kuna Skandinaavia ja Soome kohal tugevneb kõrgrõhuala, mis laieneb lõunaservaga Eesti poole, kaugenevad öö hakul sajupilved ja hommikuks taevas selgineb. Päeva jooksul arenevad rünkpilved, millest mõni võib pakkuda lühiajalisi sajuhooge. Puhub mõõdukas idakaare tuul. Õhutemperatuur öösel 4 kuni 9, päeval 14 kuni 18, rannikul kohati 12 kraadi.

Kolmapäev

Põhja-Euroopas tugevneb kõrgrõhuala, mille servas asumise tõttu on meil terve öö ja hommikupoolik sajuta. Pärastlõunaks arenevaist pilverünkadest tuleb aga kohati vihmahooge. Puhub võrdlemisi nõrk põhjakaare tuul. Õhutemperatuur öösel 4 kuni 9, rannikul kuni 12, päeval 15 kuni 20, põhjakaare tuulele avatud rannikul kuni 12 kraadi.

Neljapäev

Kõrgrõhuala lõunaservas olles näeme nii selget taevast kui ka pilverünki, millest võib oodata kohati ka vihmahooge. Idakaarest saabuv tuul on sisemaal nõrk, põhjarannikul aga veidi tugevam. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, päeval 17 kuni 21, tuulele avatud rannikul aga kuni 13 kraadi.

Reede

Kõrgrõhuala pärsib pilvede arengut sedavõrd, et olemasolevaist rünkpilvedest enam vihma ei tule. Tuul rahuneb ja puhub idakaarest, kust saabub ka soojemat õhku. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, päeval 18 kuni 23, meremõjuga rannikul aga alla 15 kraadi.

Nädalavahetus

Kõrgrõhkkonna servas olemise tõttu tulevad puhkepäevad ilmselt suurema sajuta, nautida saab rahulikku ja sooja ilma.