PPAst öeldi Delfile, et politsei sai neljapäeval kella 19.20 paiku teate, et Muraste kaupluse ees istus joobekahtlusega mees autosse ja alustas sõitu linna poole. Esialgse info kohaselt sõitis BMW roolis olnud 37-aastane mees oma masinaga patrullile maanteel vastu, sõidukiiruseks mõõdeti 150 km/h.

BMW juht keeras Tilgu sadama poole.

Üks lugeja kirjeldas, et kihutaval autol oli sabas politseiauto ning ka eriüksuse buss. Viimane on näha ka loo juures oleval videol. Kiirus on ilmselgelt väga suur.

Põgenev juht kaotas masina üle kontrolli ning BMW lõpetas teepervel.

Ta jätkas teekonda jalgsi. Sündmuskohale saabunud koerapatrull asus mehe jälgi tuvastama. Mõni aeg hiljem, pärast kella 21 õnnestus mees leida ning politseinikud pidasid ta kinni.

"Politsei eest ära sõitmine ei ole kunagi põhjendatav, kuna suurel kiirusel ning tihtilugu joobes juht tekitab liiklusohtlikke olukordi, mis võivad traagiliselt lõppeda nii talle endale kui antud juhul ka kõigile neile, kes elamurajoonis väikestel tänavatel liikusid. Kui jood, siis autorooli ei istu," ütles Lääne-Harju jaoskonna patrullpolitseinik Marko Kislenko.

Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.