Me elame kahtlemata muutunud maailmas. Ühest küljest elame me oma elu ja teeme, mida me oleme kogu aeg harjunud tegema, samas kontrollib maailmas inimeste tegevust koroonaviirus. Mistahes hetkel on turvatunne meile alati oluline, sõltumata viirusest, selle levikust või kahjulikkusest. Nii endale kui lähedastele tuleks turvatunnet pakkuda igal ajal. Anneli Brandt Mandatum Life’ist rääkis saates, et elukindlustuse peale hakatakse aktiivsemalt mõtlema ca 30aastaselt. „Mida vanemaks saame, seda rohkem võiksime mõelda enda kindlustamise peale. Mõtle iseendale, mõtle oma lähedastele ja tööandjana tuleks mõelda oma töötajate peale!“, lisas Brandt.

Mart Jesse Eesti Kindlustusseltside Liidust rääkis saates, et oluline märksõna on kindlasti muutuvate oludega pidev kohanemine. Inimesed väärtustavad üha enam oma tervist, elu ja lähedasi. 90ndatel oli hea märk, kui oli sõiduk kindlustatud ning kodukindlustust peeti 25 a tagasi lausa luksusteenuseks. Täna on õnneks inimesed jõudnud ka iseenda elu kindlustamiseni ning seda väärtustatakse üha rohkem.

Mida tuleb arvestada elukindlustuse sõlmimisel? Kas elukindlustus katab ka koroonaviirusesse haigestumise ning millised on olulised märksõnad, millega arvestama peab?

Nendele ja paljudele teistele küsimustele saad vastused, kui kuulad uut saadet „Kindlustusjutud“ .

1x
00:00
Jaga
Kommentaarid