„Me suhtume sellisesse retoorikasse väga halvasti, see ei meeldi meile ja me ei pea seda vastuvõetavaks,” ütles Peskov ajakirjanikele Duda sõnu kommenteerides, vahendab Interfax.

„Venemaa on sõbralik riik. Riik, mis on tugev, enesekindel ja absoluutselt iseseisev. Ja omades neid omadusi otsib Venemaa sõbralikke vastastikku kasulikke koostöösuhteid kõigi naabritega, sealhulgas Poolaga. Ja meil on kahju, et vihkamine meie maa vastu katab kahjuks mõnede Poola poliitikute silmi, sealhulgas presidendi omi, ega anna võimalust poliitilisel tarkusel peale jääda,” lausus Peskov.

Gruusias visiidil viibinud Duda külastas Lõuna-Osseetia piiri ja kutsus seal rahvusvahelist kogukonda reageerima otsustavalt Venemaa agressiivsele poliitikale.

"Tuleb selgelt öelda, et Venemaa ei ole normaalne maa, normaalne riik, kes normaalselt käitub. Ta on agressorriik, sellistes kohtades võib seda näha,” ütles Duda. (Poola keeles: „Trzeba sobie jasno powiedzieć, Rosja nie jest normalnym krajem, normalnym państwem, które się normalnie zachowuje. Jest państwem-agresorem, to widać w takich miejscach, jak to.")