Laupäeva varahommikul leiti Lääne maakonnas asuvast mereäärsest Einbi küla lähedal põlviniulatuvast veest kahe mehe surnukehad. Tegemist oli lauljatar Sissi Nylia Benita 72aastase vanaisa ja 33aastase onuga.

Haapsalu politseijaoskonna patrullitalituse juht Meelis Laurmann rääkis Delfile, et hukkunud leiti kella 6.45 paiku. "Esialgsetel andmetel läksid mehed reedel kalale. Mõlemal oli nõuetekohaselt seljas päästevest," lausus ta.

Kalapaat, millega mehed merele olid läinud, leiti veest pooluppuvas asendis. Delfile on kohalikud viidanud, et väidetavalt oli paadi mootor puru, spekuleeritakse, et alus võis sõita vastu kivi.

Politsei neid kuuldusi ei kommenteeri, märgitakse: "Praegu kogutud info viitab, et tegu oli õnnetusjuhtumiga, mistõttu politsei uurimist ei alusta." Pole teada, kas mehed olid joobes või mitte.

"Meeste täpse surma põhjuse selgitab lahang," lisas Laurmann.

Sissi ja tema ema Maris mäletasid lahkunud lähedasi sotsiaalmeedias. "Minu kallis vanaisa Andi ja kallis onu Andi. Teid võeti siit maailmast liiga vara ja see auk jääb siia igaveseks. Ma hindan igavesti kõike, mis sa mulle õpetasid, vanaisa! Ma ei unusta kunagi seda soojust ja siirust ja armastust, mis sinust kiirgas ja mida sa kõigile jagasid, Andi! Ma väärtustasin igat hetke koos teiega! Ma tahaks veel nii palju asju öelda, aga sõnadest jääb puudu. Olen lihtsalt nii tänulik, et olite minu perekond!" kirjutas Sissi.

Maris märkis: "Kui maine teekond lõppeb nii vara, nii äkki jääb ellu tohutult suur must tühimik. Kallis isa Andi Villenthal, kallis väikevend Andi Villenthal minu armastus saadab teid ka teispool vett."

Jaga
Kommentaarid