Qvalitas Arstikeskus koostöös haigekassaga pakub üle 50-aastaste vanuserühmas olevatele inimestele broneerimiseks AstraZeneca vaktsineerimisaegu Tallinnas asuvas keskuses.
Vabu aegu lisandub vastavalt nõudlusele iga päev ning neid on võimalik broneerida tööpäeva jooksul helistades Qvalitase registratuuri telefoninumbrile 605 1500.

"Hetkel räägime kümnetest vabadest aegadest, kuid lisame neid iga päev juurde vastavalt sellele, kuidas ajad täituvad,“ selgitas Qvalitas Arstikeskuse teenindusjuhi Anneli Mäeots.

Mäeotsa sõnul on ettevõte teinud vaktsineerimisi alates veebruarist. "Qvalitas Arstikeskus on viinud läbi nii eesliinitöötajate, üle 50- kui ka üle 16-aastaste vaktsineerimisi," kirjeldas Mäeotsa. Kokku on manustatud 24 000 vaktsiinidoosi. Esimese ja teise doosi broneeringuid on veel ligi 7000.

Qvalitase registratuuri numbril 605 1500 on võimalik helistada EN 8.0018.00 ja R 8.0017.00.

Patsiendiportaalis broneeritud aegadega seoses palub Qvalitas Arstikeskus pöörata tähelepanu broneerimise järgselt saadud teavitusele, kus on kirjas, millises asukohas toimub vaktsineerimine. Teise vaktsineerimisdoosi aeg ja koht lepitakse kokku kohapeal.