Telekanal Dožd kirjutab, et Murahhovski, kellest sai hiljuti piirkonna tervishoiuminister, kadus 7. mail - ta sõitis jahibaasist ATV-ga metsa ja haihtus kui vits vette.

Hiljem leiti võpsikust, 6,5 kilomeetri kaugusel baasist mehe ATV - teda ennast aga mitte kuskil.

Algul otsisid Murahhovskit tema tuttavad, kuid päev hiljem pöördusid nad politsei poole. Võimud on alustanud suuroperatsiooni mehe leidmiseks. Sellesse on kaastatud sadakond politseinikku ja rahvuskaartlast. Omski siseministeerium kinnitas laupäeval 1971. aastal sündinud mehe otsinguid, ent jättis avaldamata viimase nime.

Murakhovski abikaasa keeldus pühapäeval Doždile kommentaare jagamast. Ta nuttis.

2020. aasta augustis jõudis Murahhovski rahvusvahelisse meediasse, sest juhtis Omski 1. kiirabihaiglat, kuhu oli toimetatud mürgitatud opositsioonipoliitik Aleksei Navalnõi.

Toona rääkis Murahhovski ajakirjanikele, et koomasse langenud Navalnõil on pelgalt ainevahetushäire, mille võis põhjustada veresuhkru taseme langemine. Ühtlasi keeldus ta algselt opositsionääri Saksamaale ravile lubamast, väites, et patsient on transpordiks liiga nõrk. Hiljem ta selleks siiski loa andis.

Mullu sügisel sai Murahhovski ametikõrgendust ja tõusis Omski piirkonna tervishoiuministriks. Senine minister Irina Soldatova astus tagasi ja kuulutati hiljem korruptsioonis süüdistatuna tagaotsitavaks.

Omski 1. kiirabihaiglat tabas aga samal ajal õnnetuste jada. Veebruaris ja märtsis surid haiglas kaks juhtivatel kohtadel töötanud arsti. Üks neist oli Murahhovski asetäitja. Teine asetäitja lahkus samuti õige pea. Ta astus "isiklikel põhjustel" ametist tagasi ja läks tööle erakliinikusse.