Kell 7.53 teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval oli kokkupõrge sõiduauto BMW ja jalakäija vahel, kes liikus esialgsetel andmetel mööda jalg- ja jalgrattateed ning ületas sõiduteed Sõle 25a juures, kus toimus ka kokkupõrge. Jalakäija, 43-aastane naine, viidi haiglasse.

Kell 11.51 teatati, et Sõle ja Kolde tänava ristmikul oli kahe sõiduauto kokkupõrge. Esialgse info kohaselt sõitis sõiduauto Mercedes-Benz tagant otsa sõiduautole Citroën.

Kiirabi viis haiglasse Citroëni juhtinud 73-aastase mehe ning Mercedes-Benz kõrvalistuja, 46-aastase mehe. Mercedes-Benzi juhtis 35-aastane joobetunnustega naine. Alkoholijoobes sõiduki juhtimine on keelatud ja väga ohtlik, toonitas politsei.

Kell 12.50 teatati, et Kolde puiestee bussipeatuse juures sõitis esialgsetel andmetel 9-aastane poiss kõnniteel jalgrattaga, põrkas kokku jalakäija, 61-aastase naisega ja kukkus sõiduteele. Õnneks suutis sõiduteel sõitva bussi juht pidurdada, kokkupõrget poisi ja bussi vahel ei olnud. Bussis ei saanud keegi vigastada, kiirabi vaatas kohapeal üle 9-aastase poisi ja 61-aastase jalakäija, ka nendel vigastusi ei tuvastatud.

Politsei kinnitusel oli liiklus päeval Sõle ja Kolde tänava ristmikul mõnevõrra häiritud.