Delfi toimetusele edastatud videost nähtub, kuidas Kravtšenko sõidab hooga protestija suunas, pidurdab enne teda ning annab talle seejärel auto ninaga kerge löögi. Rüütmann ütles Delfile, et esialgu tehti kiirabis röntgen puusast, mis oli terve. Siiski hakkas eile õhtul tal põlv valu tegema ning selle tõttu kutsus mees kiirabi. "Tundsin muret jala pärast. Põlve piirkond oli kummaline, paistes," kirjeldas Rüütmann.

Ka põlvest oli haiglas röntgen tehtud ning luu oli terve, kuid Rüütmanni sõnutsi oli põlve tekkinud trauma järel vesi. "Eile ostsin tugikepi ning pean selle najal olema, kuna ei tohi kahe nädala jooksul põlvele füüsilist koormust lubada. Lisaks pean 56 päeva sööma paratsetamooli, põlvele salvi panema ning sauna vältima," luges mees ette soovitused haiglast.

Rüütmann on intsidendist politseile teada andnud, kes lubas lähiajal temaga ühendust võtta, et üksikasjad välja selgitada.

Keskerakondlane Kravtšenko ei ole parteist tagasi astunud, lisaks pole ükski erakonna juhtfiguur öelnud meediale, et see oleks vajalik.

Daniel Rüütmanni EMO kaart.