Milline oli sinu varasem salenemiskogemus?

Olen proovinud mitmeid erinevaid dieete. Piinasin ennast isegi dieediga, kus pidin iga päev palju greipi sööma. Tegelesin mõnda aega aktiivselt vesiaeroobikaga. Kuid ma ei suutnud seda kaua taluda! Isegi kui mul õnnestus kilogramm või kaks alla võtta, siis tuli see tavapärase söömisega tagasi.

Miks otsustasid kaalust alla võtta just praegu?

Pärast teise lapse sündi kaal langes, kuid tuli siis kiiresti tagasi. Isegi pikad jalutuskäigud värskes õhus ei aidanud, sest need tegid mind ainult näljaseks. Pärast kolmandat rasedust oli mu kaal juba 85 kilo. Siis kohtusin mitme inimesega, kes olid Stockholmi dieedi abil kaotanud rohkem kui 10 kilo. Tundus uskumatu, et SELLISED tulemused on võimalikud ilma igasuguse paastu ja sportimiseta. Otsustasin proovida, sest ei tahtnud enam ülekaaluga leppida ja tundin, et tuleb muudatusi teha. Kui Stockholmi dieet on aidanud nii paljusid inimesi, siis võib see aidata ka mind …

Kuidas dieedi protsess kulges?

Täitsin veebis tasuta testi, seal tuli vastata põhjalikele küsimustele oma tervise, toitumisharjumuste ja eesmärkide kohta. Pärast registreerumist sain kohe oma individuaalse söögikava. Alguses pidasin rangelt kinni kõigist plaani juhistest, kuid siis hakkasin tasapisi katsetama ja lõpuks oli mul vähemalt kord nädalas patupäev, kus ma sõin kõike, mida tahtsin. Mind üllatasid suurepärased tulemused, ma ei oodanud midagi sellist – esimese nelja päevaga kaotasin rohkem kui 3 kilo. Praegu pole mul vaja dieeti pidada, sest tunnen ja näen välja täpselt nii, nagu ma tahan! Nüüd saan valida ilusaid kleite, mis tõstavad esile minu figuuri, ja saan nautida teiste komplimente. Oma kogemustega olen inspireerinud teisi inimesi selles suurepärases programmis osalema, sest Stockholmi dieet on tõesti ime, mis paneb kaalu igaveseks sulama!

Mida soovitaksid teistele inimestele, kes soovivad ka kaalust alla võtta?

Ole lihtsalt enda vastu aus ja vasta küsimusele, kas sulle tõesti meeldib ennast peeglist või piltidelt näha. Kui ülekaal takistab jaatavalt vastata, siis proovi Stockholmi dieeti vähemalt nädal. Need seitse päeva muudavad sinu elu. Usu mind, sa ei soovi enam kunagi liiga palju süüa ja välja näha nagu varem! Ära oota „õiget” päeva või rohkem lisakilosid – otsusta kaalust alla võtta kohe ja tee seda Stockholmi dieediga – kiiresti ja lihtsalt!

See pole järjekordne tavaline dieet! StockholmDiet.com-i isikupärastatud söögikava abil saavutad oma UNISTUSTE KEHA kiiresti ja lihtsalt. Alusta siit!

Jaga
Kommentaarid