Riigi ilmateenistuse andmetel on täna enamasti pilvine ilm. Sajab vihma ja lörtsi, Ida- ja Kagu-Eestis on sadu tihe, saju võimalus on väiksem mandri lääneservas ja saartel.

Puhub valdavalt põhja- ja kirdetuul 813, puhanguti 1622 m/s, Virumaa rannikul pole välistatud ka veidi enam. Õhutemperatuur on Kagu- ja Ida-Eestis 25, Lääne-Eestis tõuseb 68 kraadini.

Lähipäevade ilm tuleb jahe ja kohati lörtsine

Ööl vastu homset on temperatuur nulli ja viie soojakraadi vahel, päeval tõuseb Ida-Eestis 69 kraadini. Lääne pool on päikest enam, seal kerkib õhusoojus 811 kraadini, meretuulega rannikul on jahedam.

Kolmapäeval läheneb Skandinaaviast uus madalrõhkkond ja võtab Läänemere õhuruumi oma valdusse. Saartel hakkab öösel vihma sadama, pärast keskööd liigub edasi mandrile, läheb enam üle lörtsiks ja muutub tihedaks. Keskpäevaks laieneb sadu juba üle maa. Õhutemperatuur jääb öösel lääne pool plusspoolele, Ida-Eestis langeb nulli ümbrusse. Päev on Põhja-Eestis väga kõle õhutemperatuuriga 25, lõuna pool tõuseb 10 ümbrusse.

Neljapäeva öö hakul saab saab suurem sadu läbi, aga päevaks jõudvad sajupilved toovad tiheda vihmasaju, sekka võib ka lörtsi tulla. Õhutemperatuur on öösel 0 ja 5 kraadi vahel, päeval 49. Tihedas sajus langeb kraadiklaasinäit aga tihedamas sajus langeb 2 kraadi ümbrusse.