MÜÜT: Kui ma hakkan viimasel hetkel õppima, siis on sooritus alati parem?

Podcasti kuulates saad sellele ja ka teistele sarnastele müütidele vastuse.

Grete Arro on ise õppimisega teisel ringil, õppides Tartus bioloogiat ja tajub ka ise, et kui tihti tõmbaba rumala õppimise suunas. Ta peab ennast teadlikult jälgima, sest ta teab, millised imed juhtuvad targalt õppides.

Podcast HARUTAME LAHTI proovib koos oma saatekülalistega lahti harutada erinevaid teemasid nii psühholoogia, heaolu, vaimse tervise, enesejuhtimise kui ka teistel olulistel teemadel. Kõik ikka selleks, et aidata noortel paremini toime tulla igapäevaelu pingete, probleemide või muredega ja samuti, et leida häid alternatiive, kuidas erinevates igapäevaelu olukordades tegutseda ning olla seeläbi (enese)teadlikum ja võib-olla ka paremate enesejuhtimisoskustega.

Esimeses HARUTAME LAHTI podcastis arutati õpioskuste teemadel, saamaks aru, kuidas siis ikkagi õigesti ja hästi õppida, kuidas neid teadmisi ka hiljem ajust üles leida ja kuidas seda kõike teha võimalikult teadlikult.

Saatekülalised:
Grete Arro
Elina Malleus-Kotšegarov

Kuula saadet Delfi Taskust

1x
00:00

Saatejuhid: psühholoogiatudengid Karin Lillemaa ja Victoria Mägi

HARUTAME LAHTI on noorte vaimse tervise toetamiseks mõeldud online-kohtumiste sari, aitamaks noortel praegustes muutlikes oludes paremini toime tulla. Põhisisuks on noortele suunatud vaimse tervise online-kohtumised ekspertidega, kus noored saavad infot erinevate teemade kohta ja seejärel nende üle väiksemates gruppides arutleda, reflekteerida, oma kogemusega seostada jmt. Lisaks on tulemas ka erinevad artiklid ja podcastid. Käthlin Mikiver, Sotsiaalministeerium: „Loodame, et see projekt jõuab just nende noorteni, kes tunnevad, et praeguste aegadega on raske toime tulla ja vajavad lisaoskusi ja teadmisi toimetulekuks!“

Hoia teemadel silma peal lehel delfi.ee/noor.

Projekti partner on Sotsiaalministeerium ning mentorina on kaasas Koolipsühholoogide Ühing. Projekti aitab teostada Eesti Psühholoogiaüliõpilaste Ühendus.

Kui sul on küsimusi antud projekti kohta, siis palun kirjuta: noor@delfi.ee.

Jaga
Kommentaarid