Esmaspäev

Madalrõhkkonna serv kaardub Venemaa kohalt üle Eesti ning suunab tihedad sajupilved ühes vihma ja lörtsiga üle terve riigi. Tuul puhub öösel lääne- ja loodesuunast, päeval aga põhjakaarest. Kiirus on mandril mõõdukas, saartel aga ulatuvad loode- ja põhjatuule puhangud 15, vastu Läänemerd lausa 18 meetrit sekundis. Õhutemperatuur jääb öösel -1 kuni +3, päeval 2 kuni 7 kraadi vahele.

Teisipäev

Madalrõhkkonna mõju on vähenemas, tõusva õhurõhu taustal jäävad sajuhood nõrgemaks ja harvemaks. Öösel võib kohati täheldada lörtsisadu, päeval aga lühiajalisi hoogsadusid vihma näol. Tuul puhub loode- ja põhjasuunast ning jääb nõrgemaks. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +4, päeval 3 kuni 8 kraadi.

Kolmapäev

Õhurõhk tõuseb aeglaselt, öö on suurema sajuta. Päeval arenevatest rünksajupilvedest võib siiski taaskord laialdasemalt vihma- ja lörtsihooge oodata. Tuul puhub läänekaarest ja seda mõõdukalt. Õhk on endiselt jahedapoolne: öösel selgema taeva all -4 kuni +1 kraadi, päeval tõuseb 6 kuni 11 soojakraadini.

Neljapäev

Üle Eesti ulatub kõrgrõhuvöönd, ent sellest ei piisa sajuhoogude tõrjumiseks. Öösel võib kohata üksikuid sademeid, päeval aga juba laialdasemalt (saju tõenäosus on 25%, kohati üle 50%). Läänekaare tuul on võrdlemisi nõrk. Õhutemperatuur jääb öösel -2 kuni +3, päeval 5 kuni 11 kraadi vahele.

Reede

Öö on kõrgrõhuvööndi tõttu sajuta, taevas on selge ja rahulik. Õhutemperatuur langeb -4 kuni +2 kraadini. Päeval läheneb lõuna poolt madalrõhkkonna serv (saju võimalus jääb 25% piiresse). Tihedam pilvemass üle meie piiride tõenäoliselt ei ulatu ning seetõttu peaks ka päikest nägema. Tuul pöördub idakaare suunas ning tänastel andmetel ei tõuse tugevaks. Õhutemperatuur tõuseb 7 kuni 12 kraadini.

Laupäev

Madalrõhkkond liigub Läti kandist Venemaale, mistõttu on oodata Eestimaal sademeid: madalrõhkkonna servast on sajuhoogude tõenäosus riigi lõuna- ja idaosas 50-75%, mujal 25% ringis. Kirde- ja põhjatuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +4, päeval 7 kuni 12 kraadi.

Pühapäev

Madalrõhkkond on kaugenemas ja selle järel on öö sajuta, selgema taeva ning mõõduka põhjakaarest puhuva tuulega. Õhutemperatuur on -1 kuni +4 kraadi. Päeval jätkub aeglane õhurõhu tõus, ent jätkuvalt on oodata sademeid: arenevaist rünksajupilvedest on sajuhoogude võimalus 25-50%. Õhutemperatuur tõuseb pilvisema taeva all 7 kuni 9 kraadini. Seal, kus taevas on selgem, võib oodata sooja üle 10 kraadi.

Nagu ilmneb, käib prognoos Kameniku ennustusega kokku. Ilmateadlane on aga öelnud, et külm ilm praegu ei pruugi üldsegi mitte paha asi olla. kui huvitab, miks täpsemalt, mine ja kuula Delfi erisaadet, kus Jüri Kamenik jagab teadmisi nii ilmaennustuste üldiselt kui ka Eesti ilmastiku kohta.