„Otsinguvõimaluste suurendamiseks palusime abi päästeametilt, kas nende vabatahtlikud saavad tulla maastikule appi ATVdega otsima. Niisamuti kaasame otsingusse Sisekaitseakadeemia droonid ning täna veidi hiljem saabub otsingualale ka PPA kopter,“ lisas Meriküll.

Politsei ja vabatahtlike otsingud 15. aprillil enda Keilas olevast kodust lahkunud 26-aastase Kareli leidmiseks jätkuvad ning tänaseks on kontrollitud üksjagu vihjeid, mis ei ole kahjuks viinud lähemale mehe leidmisele.

Politsei palub kõigil, kes on meest näinud või omavad infot tema võimaliku asukoha kohta, anda sellest teada hädaabinumbril 112 või võtta Karelil endal ühendust mõne oma lähedasega ja anda märku, et temaga on kõik hästi.

Karel oli viimati 15. aprilli hommikul kella 6.50 paiku kodus ning hakkas jalgsi tööle minema, kuhu ta ei jõudnud. Viimane kontakt noormehega oli tema sama päeva varahommikul saadetud sõnum.

16. aprilli varahommikul kella 4.48 paiku helistas Karelile lähedane – noormehe telefon kutsus, aga Karel vastu ei võtnud, pärast on telefon olnud välja lülitatud.

Karel on pikemat kasvu, sportliku kehaehitusega, tal on lühikesed juuksed ja habe. Kodust lahkudes oli tal seljas tume jope ning jalas tumedad püksid, kaasas oli ka tume seljakott. Karel eelnevalt niiviisi kodust lahkunud ei ole.