Meest tuntakse „Ventase inimsööja” nime all. Ventas on Madridi linnaosa, kus politsei avastas verise korteri õõvastavate inimjäänustega. Kahtlusalust Albert S. G.-d süüdistatakse mõrvas ja surnukeha rüvetamises, vahendab AFP.

Süüdistuse järgi leidis juhtum aset 2019. aasta alguses, kui kahtlusalusel tekkis nende ühises korteris 69-aastase emaga tüli.

Mees kägistas süüdistuse järgi ema surnuks, vedas magamistuppa ning kasutas saagi ja kaht kööginuga surnukeha tükeldamiseks, et sellest lahti saada.

„Kui ta oli alustanud surnukeha tükeldamist, hakkas ta umbes 15 päeva jooksul seda sööma ning ladustas ülejäänud kehaosad erinevates plastikanumates mööda maja ja külmikusse,” öeldakse süüdistuses.

Mõned kehaosad pani mees kilekottidesse ja viskas prügikasti.

Eile kohtus tunnistusi andnud politseinik, kes korterisse sisenes, rääkis, et kahtlusalune ütles talle, et sõi osa surnukehast toorena ja osa küpsetas või andis koerale, teatas kohalik meedia.

Kahtlusalune vahistati 2019. aasta 23. veebruaril, kui politsei tuli ema kohta küsima, sest viimase sõber oli ta kadunuks kuulutanud.

Kui mehelt uksel küsiti, kas ema on kodus, vastas ta jaatavalt ja lasi politseinikud sisse.

„Me leidsime põrguliku vaatepildi,” ütles politseinik telekanalile Telecinco. Politsei teatel on kahtlusalusel narkoprobleeme.