Politsei võttis nädalavahetuse jooksul korduvalt ühendust haiglatega nii Harjumaal, Läänemaal, Ida-Virumaal kui Lõuna-Eestis, ent üheski haiglas ei olnud Kareli kirjeldusele vastavat meest. Samuti suhtlesid politseinikud Elroni, Lux Expressi ja TS Laevadega, ent ühegi transpordivahendi peale mees teadaolevalt ei läinud. Lääne prefektuuri kolleegid aitasid Karelit otsida ka tema lähedaste ja tuttavate juurest Saaremaalt, kuid mehest ei olnud keegi midagi kuulnud.

Lõuna prefektuuri kolleegid abistasid ka Lõuna-Eestist tulnud vihjete kontrollimisel. Praegu osutavad viimased andmed kõik sellele, et Karel võib viibida Turbas, kus otsingud käivitati juba laupäeval, 17. aprillil. Nädalavahetuse ja eilse jooksul kahjuks Karelit ei leitud, ent ala on suur ja otsingud jätkuvad.

Mart Meriküll, Lääne-Harju piirkonnavanem: "Nädalavahetuse ja eilse jooksul andsid inimesed politseile mitmeid vihjeid Kareli võimaliku asukoha kohta, ent kahjuks ei viinud ükski neist soovitud tulemusteni. Täna jätkame koos vabatahtlikega otsinguid Turbas ja Turba ümbruses, kuna meil on alust arvata, et kuskil selles piirkonnas võib Karel liikuda. Seda näitab ka viimati tehtud Kareli telefoni positsioneerimine. Kahjuks on mehe telefon välja lülitatud ning seetõttu ka meie tegevused piiratud. Teeme kõik, et Karel leiaks tee tagasi lähedaste juurde ja oleme tänulikud iga info eest, mis võib meid sellele lähemale viia. Kindlasti kontrollime ka kõiki meile saabunud vihjeid. Aitäh kõigile, kes on juba politseiga ühendust võtnud!"

Politsei palub kõigil, kes on meest näinud või omavad infot tema võimaliku asukoha kohta, anda sellest teada hädaabinumbril 112 või võtta Karelil endal ühendust mõne oma lähedasega ja anda märku, et temaga on kõik hästi.