"Uut suunda pole tekkinud," tuli SA Kadunud juhil Aare Rüütlil nentida. "Ainuke, mis on välja selgitatud, on see, et ta liikus Keilast ära ning viimati märgati teda Laagris. Otsime aga endiselt tema jälgi Laagri alevikus."

Nii politsei, otsingugrupp kui ka perekond kobavad suuresti piltlikus pimeduses tema kavatsustest pole kellelgi õrnematki aimu.

"Mis muutis ja miks muutis tema päevaplaani? Ta lahkus kodust, minemaks tööle, ent vahepeal võttis kontakti oma tööandjaga, misjärel kadus ära," kirjeldas Rüütel. Lahkumispäeval ei saanud keegi temaga rohkem kontakti.

"Hetkel oleme alles selles etapis, et teeme kindlaks piirkonda, kus teda otsima asuda. Laagri alevikus uuritakse, kas teda on 15. aprilli jooksul märgatud. On ka võimalik, et Karelil on sealkandis ööbimispaik," sõnas Rüütel.

Otsingugrupp ja politsei üritavad endiselt teha kindlaks, kas keegi on Karelit märganud 15. aprilli hommikul kella kümne paiku.

Lähedastelt kogutud info kohaselt eeldatakse, et Karel võib sattuda (või olla sattunud) eluohtlikku olukorda. Mida selle all täpsemalt silmas peetakse, ei saa Rüütel kommenteerida.

Otsingud kestavad kolmandat päeva. Rüütel avaldas lootust, et nii kohalikud elanikud kui ka muu kandi eestimaalased saavad olukorra juures välja aidata, jagades oma teadmisi Kareli liikumiste kohta.

Politsei palub kõigil, kes on meest näinud või omavad infot tema võimaliku asukoha kohta, anda sellest teada hädaabinumbril 112 või võtta Karelil endal ühendust mõne oma lähedasega.

Teadmiseks

Karel lahkus neljapäeva hommikul kella 7 paiku hommikul Keila linnas olevalt koduaadressilt seni teadmata suunas. Ta saatis mobiiltelefoniga sellel hommikul peale kella 7 ühe SMS-i, ühtegi kõnet rohkem ei teinud, ei võtnud ühendust ühegi sõbra ega lähedasega ning jäi teadmata kadunuks. Tema telefon läks levist välja ööl vastu 16. aprilli.

Kareli tunnusmärgid:

  • pikkus 181 cm,
  • kehaehitus sale,
  • juuksed lühikesed, helepruunid,
  • silmade värv rohekas,
  • seljas musta värvi parka tüüpi jope koos kapuutsiga
  • jalas tumedat värvi püksid ja helepruuni värvi saapad
  • tal on päikeseprillid ja tumedat värvi suurem seljakott
  • eritunnuseks on jope vasemal varrukal LUHTA EXPEDITION embleem