Neljapäevase saate külalised on:

• Õpilasfirmad
MÜNT - Looduslik suuhooldus, mis maitseb imeliselt! Hambapesutabletid, mis muudavad su hommikurutiini roheliseks.
HUGGY – Päevik, mis aitab iseendas selgusele jõuda. Huggy on eneseanalüüsipäevik, mis aitab mõtteid lahti kirjutada ning positiivsemalt mõelda. Päevik sobib juba alg- ja põhikooli lastelegi!
• ketsivõlur Juhan Loorits/ Woke Customs

Nõmmel elav ning TalTechis ärindust tudeeriv noormees Juhan Loorits särab erilise ande ning teotahtega, mille kombinatsioonis sünnivad põnevate kujunduste ja pilkupüüdvate detailidega ennenägematud meistriteosed – nimelt on noormees jalatsidisainer ja -meistrimees korraga.
• muusik Hanna Martinson

Hanna Martinson, artistinimega LeHANNA, on eesti laulja ja näitleja. 2012. aastal lõpetas ta Kuressaare Gümnaasiumi ja 2016. aastal Tallinna Ülikooli reklaami ja imagoloogia erialal. Ta astus Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikooli näitlemist õppima, ent kooli ei lõpetanud.

• näitleja Franz Malmsten

Franz Malmsten lõpetas 2019. aastal Vanalinna hariduskolleegiumi ja õpib sama aasta sügisest Londonis filminäitlemist. Ta on näitlejate Harriet Toompere ja Mait Malmsteni poeg. Franz Malmsten Arnold Tali rollist filmis Talve: vaatasin Arnot kui oma isa.

.. ja jagub ka üllatusi ning muidugi lõppeb saade MacBook Air välja loosimisega. Saate aitavad ägedaks muuta: Telia, Premia, NoBananas, Sportland, VitaminWell, Barabells ja BalSnack.

Projekt valmib Delfi, Teeviit.ee, Haridus- ja Teadusministeeriumi ning Haridus- ja Noorteameti koostöös.

Jälgi programmi: delfi.ee/sisukasvaheaeg