Emilia (70) on KFC jaoks töötanud ligi 50 aastat. Ta alustas oma karjääri 1975. aastal, vahendab Toronto Sun.

Naine tavatses oma noorele sõbrale lisafriikaid anda, olles ise alati sõbraliku, naljaka ja külalislahke olekuga. Emilia on immigrant Portugalist ja tal pole peret ega lapsi. Kanadasse tulles ei osanud ta inglise keelt. Kui väike Schweitzer pärast kooli restoranist läbi tavatses minna, julgustas Emilia teda alati koolis hoolega õppima.

Hiljuti nägi mees, kuidas üks klient Emiliaga tõreles, kuna temalt oli ekslikult rohkem raha võetud. "Ta oli temaga üsna ebaviisakas," tunnistas mees. "Ma astusin eemale ja tegelesin oma asjadega, kuid hakkasin siis mõtlema, et kuidas on võimalik siin nii pikki aastaid töötada? Tal tuleb toime tulla nii heade, halbade kui kiuslike inimestega. Kõigest hoolimata Emilia lihtsalt naeratas ja soovis kaeblejale head päeva," meenutas mees.

Schweitzer alustas Emilia toetuseks GoFundMe kampaaniat, mis on kogunud üle 25 000 dollari, et naist käesoleval raskel ajal toetada. Olgu selleks transport või meditsiinikulud.

Ta peab oluliseks tõsta esile seda lahket hinge, kes on kohalikku kogukonda aastakümneid teeninud. "Ta on alati mu näole naeratuse toonud ja tekitanud positiivse tunde,” ütles Schweitzer ja lisas, et on kõikide annetajate heldusest liigutatud. Mehe eesmärk on lihtsalt toetada “üht imelist inimolendit”.

Kuigi Schweitzeril endal ei ole veel lapsi, siis loodab ta, et ühel päeval kohtuvad tema tulevased lapsed Emiliaga, et uus ​​põlvkond saaks naise lahkusest õppida.

Lugusid inspireerivatest inimestest, heategijatest ja nende väärt ettevõtmistest ootame aadressil jagamehead@delfi.ee!