"Rohkem kui nädal sõimu ja räuskamist tööväravas, solvavad plakatid, spämm, telefonikõned ja sõnumid, milleks levitatakse saadikute mobiilinumbreid," kirjeldas Ligi toimuvat. "Ühel päeval olid nad lihtsalt kohal, kõik selge. Ühe partei liikmed seda orkestreerivad, aga tuvastatud on ka kremli-meelsed MTÜd, koroonaeitajad, piirangutevastased, vaktsiinivastased, politseivaenlased. Avaliku koosoleku luba pole. Piiranguid ei järgita. Selgitusi, kuidas puutub asja minu isik, samuti pole."

"Mul pole eelnõuga muud pistmist, kui et olen temast kuuldes küsinud teksti täpsustamist. Parlamendis, mitte tänaval, ja mitte selle pärast, et esialgne oleks ohtlik, vaid et seadusi nii tehakse. Ülbuseks peetakse siin keeldumist pidada räuskajatele ja laimajatele kõnet," jätkas Ligi.

Jürgen Ligi jagas ühismeedias ka kuvatõmmist postitusest, kus protestijad teda  mainisid.

"Konkreetne kullake on pidanud juba politseile selgitusi andma. Tänan selle eest Eesti politseid. Aga ta pole isegi postitust eemaldanud. Pole võimalik, et kellelgi ei oleks juba tekkimas kiusatust juhust kasutada ja kogunemised koguvad hoogu. Asi pole minus, vaid selles, et see pole sinimustvalge, vaid Vene trikoloor, mis seda juhib," lõpetas Ligi sõnavõtu.