Vaktsineerimisele saavad end registreerida üle 60-aastased riskipatsiendid ja kõik üle 65-aastased inimesed.

Tervise ja Heaolu Infosüsteemide Keskuse (TEHIK) andmetel on tänahommikuse kella 10 seisuga üleriigilises digiregistratuuris oma COVID-19 vaktsineerimise ajad avalikustanud järgmised tervishoiuasutused: Corrigo, Ida-Tallinna Keskhaigla, Ida-Viru Keskhaigla, Kuressaare Haigla, Pärnu Haigla, Qvalitas Arstikeskus, Raplamaa Haigla, Tallinna Eriarstikeskus, Tartu Ülikooli Kliinikum.

Kõik tervishoiuteenuse osutajad, kes on üleriigilise digiregistratuuriga liitunud, teevad oma ajad avalikuks vastavalt vaktsiinide olemasolule. Sellest tulenevalt muutub ka info üleriigilises digiregistratuuris. Samuti on lahendusega pidevalt liitumas uusi tervishoiuteenuse osutajaid, sealhulgas haiglaid ja perearste.

Iga inimene, kes kuulub hetkel vaktsineeritavasse sihtrühma, näeb sellekohast infot ka patsiendiportaalis (www.digilugu.ee), kust ta saab kohe liikuda üleriigilise digiregistratuuri vabade aegades vaatesse. Aegu on võimalik digitaalselt broneerida kõigis oma ajad avalikustanud haiglates või ainult oma perearsti juures.

Oma perearsti juures näeb vabu aegu hetkel vaktsineeritavasse sihtgruppi kuuluv inimene ise digiregistratuuri sisse logides ja seda vaid juhul, kui perearst on üleriigilise digiregistratuuriga liitunud ning ajad avalikuks teinud. Hetkel on digiregistratuuriga liitunud perearstikeskusi 37.