Paaer on öelnud, et kahtlusalune on käitunud koostööaltilt ja motiiv on politseile teada.

Soomes Turu lähistel Perno äärelinnas vigastas raskelt ja tappis laupäeva öösel 27-aastane mees mitut inimest, kirjutab Iltalehti. Lehe teatel sisenes arvatav tapja öösel kortermajja, ent kuna samas majas oli kaks sama perekonnanimega korteriust, läks mees esmalt vale korteri juurde. Ta lasi maha ust avama tulnud 25-aastase naise ning haavas raskelt 29-aastast meest. Pärast oma vea mõistmist läks ta õige korteri ukse taha. Seal tappis ta 27-aastase mehe. Korteris oli veel kaks inimest, kuid neil õnnestus ennast ära peita.

Tapetud naine ja vigastada saanud mees olid teo toimepanijale varasemast tundmatud.

Korteris olid veel 23-aastane mees ja 49-aastane naine, kes ütlesid, et peitsid end kahtlustatava eest.

Juurdluse juht Mika Paaer on varem öelnud, et kuriteo tegelik sihtmärk oli politsei hinnangul surma saanud mees ja võib-olla ka temaga koos olnud kaks inimest.

Kahtlusalune leiti sündmuspaiga lähedalt. Tema valduses olid tulirelv ja terariist. Mees loovutas need politsei käsu peale ja ta peeti kinni. Vastupanu ta ei osutanud.

Veretöö eestlastest tunnistajad on varem Eesti kaitseväe tippjuhtkonda kuulunud ohvitseri lähedased, kes juba mõnda aega Soomes elavad. Naine töötab põhjanaabrite juures raamatupidajana ja tähistas mõrvapäeval oma sünnipäeva.