"Eelmine suurem vandaalitsemine Sütiste parkmetsas pandi toime 2019. aasta sügisel, mil lisaks pinkidele kasutati toorest jõudu värskelt paigaldatud prügikastide lõhkumiseks," sõnab Laats.

"Head mustamäelased! Kui keegi juhtus nägema või teab midagi isikute kohta, kes möödunud nädalavahetusel Sütiste metsas vandaalitsesid, siis palun andke sellest teada linnaosavalitsuse (töö ajal) telefonil 645 7511," märgib ta.

Sarnaselt varasematele aastatele palkab linnaosa valitsus alates maikuust täiendavad partrullid, kes aitavad parkidel silma peal hoida ning laiemalt ka avalikku korda valvata. Patrulli ülesandeks saab olema mitu korda päevas piirkonnast läbi liikuda.

"Loodame, et see distsiplineerib pikniku pidajaid ja aitab potentsiaalseid rikkujad ennetavalt korrale kutsuda. Ühtlasi kutsun kõiki mustamäelasi üles, see on meie kõigi ühine vara ja elukeskkond: kui Te juhtute nägema, et keegi vandaalitseb, siis informeerige sellest patrulli või helistage mupo abitelefoninumbril 14410," ütleb Laats.