Nõmme-Haabersti piirkonnavanem Enely Estaal märkis, et kolm kõnealust poisslast tuvastati tänu ühele vihjele.

“Poisid viidi koju, nende vanematega suheldi ja neile sai määratud vanemate poolt koduarest,” selgitas Estaal. “Järgmisel nädalal kutsutakse nad ka politseijaoskonda vestlusele.”

Praeguseks on teada ka ülejäänud kolme poisi isikud. Kõik kuus on alaealised. Tolle seltskonna kohta laekus veelgi kaebuseid ning nendga tegeleb edasi noorsoopolitsei. Ühes vanematega üritatakse leida tõhus viis poiste käitumise mõjutamiseks, protsessi kaasatakse ka kohalik omavalitsus.

“On äärmiselt oluline, et vanemad tunnevad huvi, kus nende laps käib, kellega koos aega veedab ja millega tegeleb,” rõhutas Estaal. “Teisi inimesi peab austama ning igasugune vägivald ja solvamine on lubamatu.”

Politsei soovib omalt poolt tänada kõiki, kes selle juhtumi ja poiste kohta infot andsid.

Taustast

Rünnaku alla sattunud 13-aastase tüdruku ema kirjeldas eile ühismeedias, kuidas tema tütart õhtul 18 paiku Nõmme Lumepargi juures rünnati.

"Nad lükkasid mu tütre pikali maha ja tagusid teda jalgade ja kurikalaadsete kaigastega," kirjeldas ema. "Uskumatu on see, et keegi möödakäijatest ei läinud appi või kaklust lahutama! Politseisse on avaldus tehtud ja ka ütlused on võetud."