Venemaa võimuerakonna Ühtne Venemaa peanõukogu sekretär Andrei Turtšak leidis, et Bideni „jälk ja südametunnistuseta” avaldus „on lihtsalt USA poliitilise nõtruse ja tema juhi ealise dementsuse triumf” ning „agressiivsuse ja jõuetuse äärmine tase”, vahendab Meduza.

Riigiduuma spiiker Vjatšeslav Volodin leidis, et Bideni sõnad „on väljaspool tervet mõistust” ja solvavad venemaalasi. „Rääkida nii meie riigipeast ei ole kellelegi lubatud,” lausus Volodin, kes nimetas USA tegevust Venemaa vastu „hüsteeriaks ja jõuetuseks”.

Riigiduuma liige Ühtsest Venemaast, informatsioonipoliitika komitee esimees Aleksandr Hinštein ütles, et isegi külma sõja kõige teravamatel perioodidel ei laskunud ükski Lääne liider „sõimuretoorika tasemele”. „Selline mulje, nagu oleks Biden hulluks läinud. See on agoonia,” lausus Hinštein.

Riigiduuma julgeoleku- ja korruptsioonivastase võitluse komitee esimees Vassili Piskarjov teatas, et Vene võimudel on „ümberlükkamatud tõendid USA otsese sekkumise kohta” valimistesse Venemaal. Piskarjov kinnitas, et Ameerika poliittehnoloogid ja valitsusvälised organisatsioonid on ettevalmistanud instruktsioonid valimiskampaaniate mõjutamiseks Venemaal. Piskarjov kavatseb anda need andmed üle Venemaa suursaadikule Washingtonis.