Paljud inimesed ostavad nüüd toitu mitmeks päevaks ette, kuid lähevad siiski iga päev taas poodi mõne söögiks vajaliku toiduaine järele. Selline tegevus pole mitte ainult vastutustundetu, vaid ka väga ohtlik nii endale kui ka teistele inimestele.

Toitumisspetsialistid on välja töötanud lahenduse, mis võimaldab osta korraga kõik kogu nädalaks vajaliku!

Registreerudes veebilehel Stockholmdiet.com ja liitudes toitumiskavaga, võite maitsvat toitu süües vabaneda lühikese ajaga liigsetest kilodest ning tugevdada oma immuunsüsteemi. Füüsilise vormi säilitamiseks ja et treeningutega kaotatud kilod tagasi ei tuleks, on eriti oluline jälgida oma toitumist neil, kes praegu spordisaali minna ei saa. Oma unistuste keha võid saada ka kodus viibides! Toitumisspetsialistide koostatud programmiga saad järgmise seitsme päeva jooksul vaja minevate toiduainete nimekirja. Osta poodi minnes kõik vajalik ühekorraga. Võid kindel olla, et midagi muud sa selleks ei vaja! Sellist nimekirja on mugav kasutada ka tooteid poest koju tellides.

Vajalike toiduainete nimekiri ei sisalda eksootilisi või raskesti kättesaadavaid koostisosi. Kui mõnda vajalikku toodet pole siiski käepärast, võid alati võtta ühendust Stokcholmdiet.com-i spetsialistiga, kes annab nõu, millega puuduv koostisosa asendada. Juba mõne päeva pärast hakkavad liigsed kilod kaduma ja sinu enesetunne paraneb. Kõiki toite on lihtne valmistada ja meie pakutavaid retsepte on testinud juba tuhanded kasutajad nii Eestis kui ka mujal maailmas.

Kaota liigsed kilod kodus ilma nälgimata ja piinavate trennideta. Kasuta unikaalset võimalust – kui sa seistme päeva jooksul kaalust alla ei võta, saad kogu raha tagasi!

Loe, mida Stockholmi dieeti proovinud räägivad


Maamõõtja Ats (–21 kilo) on inspireerinud paljusid inimesi, kes varem ei olnud suutnud lisakilodest vabanemiseks sobivat meetodit leida.

„Esiteks oli mul väga hea meel, et minu toitumiskavas ei olnud ühtki eksootilist koostisosa. Kõik vajaliku sain osta kodulähedasest poest. Teiseks ei ole tegemist dieediga, mis sunnib sind sööma köögivilju ja salatilehti. Retseptid on tõeliselt maitsvad ja pärast iga toidukorda tunned täiskõhutunnet.”

Koreograaf Aare üllatab muljet avaldavate muutustega – ta võttis alla 13 kilo.

„Järgisin Stockholmi dieeti ilma igasuguste raskusteta. Ma ei nimetaks seda isegi dieediks, kuna kogu aeg oli kõht täis ja kordagi ei tundnud nälga ega näljatunnet. Toiduretseptid olid mitmekesised ja maitsvad, kuid mis kõige tähtsam – kaal langes üsna kiiresti.”

Noor arst Jekaterina täitis oma unistuse, võttes lühikese ajaga alla 17 kilo.

„Esimesi tulemusi oli märgata juba nädala jooksul, mil kaotasin 4 kilo. Kartsin, et salenemine peatub, kuid seda ei juhtunud – kaal jätkas ühtlaselt langemist ja kokku olen kaotanud 17 liigset kilo. Olen iga päev heas tujus ja mulle väga meeldib, kuidas ma praegu välja näen!”

See pole lihtsalt üks järjekordne dieet – see on sinu otsus paremini elada – ilma lisakilodeta. ALUSTA NÜÜD JA KOHE tasuta testiga!

Vastavalt GDPR-ile võib osaleja identiteet muutuda.

Jaga
Kommentaarid