"Meie erakond esitas äsja riigikogu menetlusse eelnõu, mis tõstaks suguküpsuse seadusliku vanuse 16 peale. Praegu on 14, sellega on Eesti absoluutselt kõige madamalama lubatava vanusega riik Euroopas. Sama eelnõu esitasime eelmises koosseisus," kirjutas Helme Facebookis. "Tookord hääletati see mürinal maha. Tegime ka valitsuses olles ettepaneku koalitsioonis, et lubatavat vanust tõsta 2 aasta võrra. See leidis lausa raevukat vastuseisu keskerakondlaste poolt."

Helme lisas, et nägi, et Kiik kommenteeris Nõmme Kalju Getulio skandaali, öeldes, et tal hakkas sellest paha.

"Huvitav küll, miks? Seesama Tanel Kiik hurjutas meid valitsuses, kui teema tõstatasime, et inimeste eraellu ei tohi riik nina toppida, et Eestil on tõsisemaidki probleeme kui noorte suguelu ja seadusliku seksi vanus. Rõhutas eraldi, et taoline vanuse teema näppimine ei ole neile kui liberaalsele erakonnale vastuvõetav. Liberaalse teooria karm praktika on see, mida Getulio tegi. Hoia kinni sellest paha olemisest Tanel, ehk püsib nii kaua, kui riigikogus läheb hääletuseks seadusemuudatus, mis võimaldab niisuguste võikuste eest karistada. Praegu on ju kõik seaduspärane, ajab see kellegi siis südame pahaks või mitte."

Väited ärritasid Kiike. Ta võttis sõna Twitteris. "Mitte ükski Martin Helme poolt mulle omistatud ütlus ei vasta tõele. Mitte ükski. Sama hästi võiksin väita, et EKRE soovib teist riigikeelt kehtestada ning traditsioonilise abielu keelustada."

Endine naisjalgpallur, kes kasutab tänasel päeval nime Mia Belle Trisna, paljastas sel nädalal Kanal 2 saates "Õhtu", et temalt röövis 14-aastasena süütuse üks jalgpallitreener. Reedese jalgpalliliidu pressiteatega sai kinnitust fakt, et Trisna pidas silmas Getulio Aurelio Fredot.

Laupäeva õhtul rääkis 66-aastane Fredo ka Delfile oma versiooni suhtest, mis tema sõnul oli konsensuslik ning ilma igasuguse sunnita.