Nädalavahetuseks on planeeritud 6000 vaktsineerimist. Eile õhtuks olid kõik Tallinna ja Tartu ajad broneeritud. Ida-Viru keskhaiglas, Narva haiglas ja Pärnu haiglas oli eile õhtul veel võimalus selles vanuses inimestel end registreerida, mõned vabad ajad oli ka Kuressaare ja Rakvere haiglates.

Haigekassa juht Rain Laane ütles, et kuigi suur osa selle nädalavahetuse vaktsineerimisaegadest täitus kiiresti, ükski inimene vaktsiinist ilma ei jää. „Kohe, kui vaktsiini saabub riiki rohkem, jätkame digiregistratuuri kaudu aegade pakkumist, kuid endiselt jäävad inimesi kutsuma perearstid ning kaalume ka teisi teavitusvõimalusi,“ lisas Laane.

Praegu on liitunud vaktsineerimise aegade broneerimisega järgmised tervishoiuteenuse osutajad: Ida-Viru keskhaigla, Hiiumaa haigla, Ida-Tallinna keskhaigla, Läänemaa Haigla, Põhja-Eesti regionaalhaigla, Lääne-Tallinna keskhaigla, Lõuna-Eesti haigla, Narva haigla, Pärnu haigla, Põlva haigla, Rakvere haigla, Raplamaa haigla, Tartu ülikooli kliinikum, Valga haigla, Viljandi haigla, Meditiim, OÜ Kodudoktori PAK Sinu Arst, SA Põltsamaa tervis, OÜ Corrigo, Laagri perearstikeskus, Järvamaa haigla, Kuressaare haigla.