70-aastane Mohhov ütles REN TV-le, et tahab oma ohvritega kohtuda ja kavatseb abielluda. Oma plaanidest rääkis Mohhov ajakirjanikele pärast seda, kui ta viidi tagasi majja, kus ta umbes 20 aastat tagasi oma kuritegusid toime pani.

„Sõidan abielluma. Leidsin omale noore vanaema,” teatas Mohhov.

Küsimusele, kas ta tahab oma ohvritega kohtuda, vastas Mohhov jaatavalt ja lisas, et tahab neilt isiklikult andestust paluda.

Mohhovi koju naasmine ei läinud ettenähtud korras. Ta oleks pidanud saabuma Rjazani oblastisse Skopinisse eile ja laskma end kolme tööpäeva jooksul kohalikus politseis arvele võtta. Mohhov saabus aga ööl vastu tänast kell 2 ja püüdis hotellituba saada, sest tema maja on elamiskõlbmatu. Ta visati aga skandaaliga hotellist välja, pärast mida viidi maniakk politseijaoskonda ja tehti talle administratiivprotokoll.

Luksepana töötanud Mohhov röövis 2000. aastal kaks tüdrukut vanuses 14 ja 17 aastat ning hoidis neid neli aastat oma keldris. Üks tüdrukutest sünnitas vangistuses kaks last, aga maniakk kõrvaldas lapsed. Mohhov näljutas tüdrukuid, peksis kummivoolikuga, hoidis pimeduses ja lasi keldrisse pisargaasi. Tüdrukutel õnnestus juhuslikult enda kohta välismaailma teade saata ja 2004. aasta 4. mail nad vabastati.

Mohhov mõisteti 17 aastaks range režiimiga kolooniasse. 2012. aasta kohtuotsusega lühendati karistusaega 16 aastale ja 10 kuule.