Saate esimeseks külalisteks on Maailmakoristuspäeva eestvedaja ja Rohetiigri juhatuse liige Mart Normet, kellega vestleme keskkonnateemadel. Planeedisõbralikkuse perspektiivis kiikame ka rohelise Eesti võimalikku tulevikku.

Möödunud aastal nägi ilmavalgust kodanikualgatus, mis ennast Jooksusilmadeks kutsub. Saates räägivad selle asutajad Gerli Taumann ja Olle Rõuk, kuidas nad tulid ideele viia vaegnägijatest jooksusõbrad kokku tervisesportlastega, kellega koos liikumas käia.

Kasutame ka võimalust uurida, mida arvab sellisest algatusest Eesti Pimedate Liidu juht Jakob Rosin, kes isegi jooksusilmade toel sporti on teinud. Lisaks jagab Rosin vaatajatega enda arusaamu positiivsest elufilosoofiast.

Ida-Tallinna Keskhaigla infektsioonikontrolli arst dr Aino Rõõm lubab meil piilduda käesoleval pretsedentitul ajal arstide tööellu ja avaldab, millist tulevikku ta Eesti elus seoses koroonaviirusega näeb.

Stuudios on külas ka Katri Link, kes korraldas Facebookis vähiennetuse toetuseks oksjoni "500 kleiti" ja "Igale koolilapsele arvuti" üks algatajatest, Sven Jablonski. Neilt saame muu hulgas teada, miks ja kuidas võiks igaühest meist heategija saada.

Saate lõpuks läheme eksootilisele Balile, kus meiega räägib ligimeste märkamisest ja maailma paremaks tegemisest seitse aastat heategevussaadet "Inglite aeg" juhtinud Keili Sükijainen. Lisaks jagab ta vaatajatega lugu, mis talle läbi aegade kõige enam hinge on läinud.

Kuula saadet: