Huawei algatusega pakutakse indie-arendajatele kokku kuni 30 000 euro väärtuses AppGallery krediiti, täielikku tehnilist tuge ja esiletõstmist rakendustepoe indie-mängude spetsiaalses kategoorias. AppGallery on lühikese ajaga kasvanud maailma suuruselt kolmandaks rakenduste poeks, millel on üle 500 miljoni igakuise aktiivse kasutaja 170 riigis.

„Selle algatuse eesmärk on pakkuda lisatoetust just väiksematele arendajatele ja stuudiotele, et võimaldada ka neil oma mängude käivitamist ja kasvatamist ülemaailmsel platvormil. Sel aastal on AppGallery allalaadimiste arv jõudnud 294 miljardini, rakendustepoel on 2 miljonit registreeritud arendajat ja 18 erinevat rakenduste kategooriat,“ märkis Huawei Mobile Service’i äriarenduse juht Vitali Donskoi.

Kõikidel indie-arendajatel ja väikestel stuudiotel, kes on avaldanud AppGallerys mängu Unity jaotusportaali (Unity Distribution Portal – UND) kaudu selle aasta 19. novembrist kuni 14. detsembrini, on võimalus saada eritoetusi. Sinna hulka kuulub 85 protsenti rakendusesisesest müügitulust mängu arendajale esimese kahe aasta jooksul ning täielik tehniline tugi AppGalleryga liitumisel ja mängu lisamisel. 30 parimat indie-mängu saavad Huawei reklaamiplatvormil 1000 euro väärtuses krediiti ja toetuse esimese kampaania käivitamiseks. Ühtlasi tõstetakse parimaid mänge esile AppGallery spetsiaalses indie-mängu kategoorias.

Donskoi sõnul on Huawei pühendunud arendajate kogukonna toetamisele ja neisse investeerimisse, see algatus on järgmine oluline samm sellel teel: „Mobiilsete mängude tööstus on viimastel aastatel näidanud uskumatut kasvu ja mul on hea meel, et saame toetada rohkem indie-arendajaid ja -stuudioid oma mängude turule toomisel. Meie huvi pole mitte ainult rakenduste arendamine ja toimimine Huawei nutitelefonides, vaid ka valdkonna üldine õnnestumine ja areng.“

Mängutoetuste programmis osalemiseks kutsutakse arendajaid üles looma oma Huawei arendajakonto ja esitama mäng UND kaudu AppGalleryle 14. detsembriks.


AppGallery
AppGallery on nutikas ja uuenduslik ökosüsteem, mis võimaldab arendajatel luua tarbijatele erilisi kogemusi. Ainulaadne HMS Core võimaldab rakendusi integreerida erinevatesse seadmetesse, pakkudes rohkem mugavust ja sujuvamat kasutajakogemust – see on osa Huawei laiemast 1 + 8 + N strateegiast. Huawei visioon on muuta AppGallery avatud ja uuenduslikuks rakenduste levitamise platvormiks, mis on tarbijatele kergesti kättesaadav. Seejuures on eesmärk rangelt kaitsta kasutajate privaatsust ja turvalisust, pakkudes neile ainulaadset ning nutikat kogemust. Olles üks maailma kolmest suurimast rakendustepoest, pakub AppGallery laias valikus ülemaailmseid ja kohalikke rakendusi 18 erinevas kategoorias, sealhulgas navigeerimine ja transport, uudised, sotsiaalmeedia ja palju muud. AppGalleryl on 500 miljonit igakuist aktiivset kasutajat enam kui 170 riigis ja piirkonnas üle maailma. 2020. aastal on AppGallery allalaadimiste arv jõudnud 294 miljardini.
Jaga
Kommentaarid