Milline oli sinu varasem salenemiskogemus?

Olen proovinud mitmeid drastilisi dieete, mis lubasid kiiret tulemust. Lubadused jäidki lubadusteks ja lõppkokkuvõttes võtsin hoopistükkis juurde. Kõik tavadieedid keelavad kategooriliselt igasugused maiused ära. Kuna olen suur magusasõber, siis varem või hiljem libastusin ja naasin vanade harjumuste juurde. Mõistsin, et mul oleks vaja paremat lahendust.

Kuidas jõudsid otsuseni saleneda Stockholmi toitumiskavaga?

Kui nägin end ühe peo piltidel, siis ma kohati ei tundnud ennast neil ära. Ma polnud ise märganud, et olin NII palju juurde võtnud. Mitmeid kordi pilte uuesti vaadates mõistsin, et midagi peab muutuma, aga olin üsna skeptiline igasuguste kõhnumismeetodite osas.

Kuidas sa Stockholmi dieedist teada said?

Läksin külla vennale, keda polnud tükk aega näinud (ta elab Soomes). Alguses olin šokis, kuna ma ei tundnud teda ära. Ta oli Stockholmi dieedi abil 20 kilo alla võtnud ja nägi suurepärane välja. Ta rääkis ka mulle sellest dieedist ja kuidas see toimib.

Kuidas dieedi järgimine õnnestus?

Suutsin täielikult, ilma libastumiseta mulle koostatud toitumiskava järgida. See oli veelgi lihtsam, kui olin arvanud. Meeldis väga, et retseptid on nii erinevad, aga samal ajal nii kergesti valmistatavad. Varem läksin töölt koju ja sõin kõike, mis kätte juhtus. Tänu Stockholmi dieedile õppisin regulaarselt sööma ja mis kõige tähtsam, kõht oli alati täis, kuigi teadsin, et söön ainult tervislikku toitu. Tulemusi märkasin väga kiiresti – esimese nädalaga võtsin juba mitu kilo alla. Kogu dieedi vältel vaatasin sageli peeglisse ja kaalule – see motiveeris väga, kuna kaal langes märkimisväärselt. Iga päevaga muutusin positiivsemaks ja enesekindlamaks. Kokku langetasin 21 kilo, mis andis mulle tunduvalt parema vormi ja enesetunde. Ma ei suuda kõike isegi üles loetleda, kui palju head sellest sain, aga võin julgelt öelda, mille olen kaotanud – üleliigsed kilod! Ja sellest pole mul mitte üldsegi kahju (naerab)! Saavutatud tulemusega olen inspireerinud oma kolleege ja sõbrannasid, kel on praegu motivatsioon laes, et Stockholmi dieedi abiga oma eesmärkideni jõuda.

Kas soovitaksid ka teistel inimestel Stockholmi dieeti proovida?

Soovitan proovida Stockholmi dieeti kõigil, kel on probleeme liigse kehakaaluga. Ainult paar päeva ja juba näed tulemusi. Ära lükka dieeti edasi, hakka kohe pihta!

See pole järjekordne dieet – see on teie otsus elada paremini ilma lisakilodeta. TEHKE KOHE TASUTA TEST!

Jaga
Kommentaarid