Oma nimekirjad esitasid nii koalitsioonierakonnad kui ka sotsiaaldemokraatlik erakond. Reformierakond loobus rahajagamisest, nagu ka varasematel aastatel.

Suurima toetuse ehk 141 000 eurot otsustasid koalitsioonierakonnad anda MTÜ-le Elu Marss. MTÜ esimene nähtav tegevus leidis aset tänavu augustis, mil ühing korraldas abordivastase meeleavalduse.

MTÜ Elu Marss juht Lydia Hõbesalu ütles toona ERR-ile, et eesmärk on teadvustada, et iga laps on väärtuslik. "Et loode emaihus ei ole mitte üks rakuke vaid see on juba isiksus, kellesse on kodeeritud elu ja kogu tema saatus," ütles Hõbesalu.

Marsist võtsid osa ka EKRE esimees, rahandusminister Martin Helme ja aseesimees, siseminister Mart Helme.

Koalitsiooni suurtoetused

Veidi vähem, 120 000 eurot soovib koalitsioon anda Türi vallavalitsusele Türi loomemaja käivitamiseks.

Nimekirjas järgneb neile Moskva Patriarhaadi Eesti Õigeusu Kiriku Jõhvi Jumalailmumise Kogudus, kellele annab koalitsioon 75 000 eurot pühapäevakooli ehitamiseks ning mööbli ja seadmete ostmiseks.

70 000 eurot annab koalitsioon kaitseliidu Tallinna Maleva männiku lasketiirule elektroonilise sihtmärkide süsteemi soetamiseks.

Ka Paduvere talumuuseumi selts saab koalitsioonierakondadelt 70 000 eurot, et Pedja meiereid renoveerida.

65 000 eurot on ette nähtud EELK Pärnu Eliisabeti kogudusele kiriku katuse restaureerimistöödeks.

60 000 eurot tegevustoetust soovib valitsus anda päästeliidule, Viikingite Küla MTÜ-le ning Haabersti linnaosa valitsusele mänguväljaku ehitamiseks.

55 000 eurot toetust saab jällegi üks kogudus - EELK Tuhala kogudusele antakse raha Oru külaplatsi rajamiseks.

Sotsid toetavad sporti

Kõige rohkem - 21 000 eurot - soovivad sotsid anda Eesti linnaratturite liidule. 18 000 eurot on ette nähtud MTÜ Jeti Tali- ja Jääspordiklubi Terviseprogrammi “Koolid kurlingujääle liikuma” läbiviimiseks ja 12 000 eurot Lasteekraani muusikastuudio 30. hooaja tähistamise kontsertiks.

Samuti tahavad sotsid toetada Eesti loomakaitse seltsi, kellele on ette nähtud 10 000 eurot.