Viimaste tulemuste põhjal toetab Reformierakonda 32,4%, Keskerakonda 21,3% ja konservatiivset rahvaerakonda (EKRE) 15,8% valimisõiguslikest kodanikest.

Kolme populaarseima erakonna seas muutus enim Keskerakonna toetus, mis langes nädalaga 1,3% võrra. Reformierakonna ja EKRE toetus püsib hetkel küllaltki stabiilne.

Esikolmikule järgnevad Eesti 200 (11%), sotsid (8,3%) ning Isamaa (5,7%). Seejuures kasvas Eesti 200 toetus nädalaga veel 1,1% võrra ning viis nädalat kestnud tõusu jooksul on parlamendivälise erakonna toetus kasvanud 3,5% võrra.

Koalitsioonierakondi toetab 42,8% ja opositsioonierakondi 40,7% vastajaist.

Viimased koondtulemused kajastavad küsitlusperioodi 22. oktoobrist 16. novembrini ning kokku küsitlesid MTÜ Ühiskonnauuringute Instituut ja uuringufirma Norstat Eesti 4002 valimisealist kodanikku.

Tulemuste presenteerimisel on keskendutud viimase nelja nädala koondtulemusele. Sel kujul erakondade toetusprotsentide arvutamine tasandab üksikutes küsitlustes esinevad kõikumised, mis tulevad nii suuremast statistilisest veast kui lühiajalise mõjuga sündmustest.

Valimi võimalikult esindusliku jagunemise eesmärgil teostati küsitlused kombineeritud meetodil - telefoniküsitluses ning veebiküsitluses. Valimi andmed on tulemuste esinduslikkuse tagamiseks kaalutud vastavaks valimisõiguslike kodanike proportsionaalsele jaotusele peamiste sotsiaaldemograafiliste tunnuste alusel.