Telegrami kanal Baza täpsustas, et Marugovi surnukeha leiti tema linnalähedasest majast vannist. Marugoviga oli tema tapmise ajal koos naistuttav, kelle sõnul tungis majja kaks maskis meest, kes olid relvastatud püssi ja ammuga. Mehed sidusid Marugovi ja tema naistuttava kinni. Hiljem lasti Marugovile ammust nool rindu. Naisel õnnestus põgeneda ja ta kutsus politsei, vahendab RBK.

Moskovski Komsomolets teatas, et Marugovi maja asub Anossino külas Istra linnaringkonnas. Ajalehe andmetel märkasid politseinikud kohaliku aja järgi kella 22.30 ajal selles asulas kilega varjatud numbritega Citroëni. Politseinikud hakkasid autot jälitama, aga kahtlusalused jätsid selle maha ja põgenesid. Autost leiti amb.

Venemaa uurimiskomitee Moskva oblastivalitsuse juhi vanemabi Olga Vradi kinnitas RBK-le, et Istras lasti ammust maha mees, aga ei öelnud tema nime.

Uurimiskomitee andmetel tungisid mitu maskides meest ööl vastu tänast saunaruumidesse, sidusid kinni majaomaniku ja tema abikaasa ning nõudsid raha. Naine kutsus vabaks pääsedes politsei.

Marugov oli ka OOO Stroi-projekti ja OOO SK Teploseti omanik ning ZAO Naska, OOO Legpromaktivõ ja teiste ettevõtete peadirektor. Tema suhtes oli algatatud pankrotimenetlus.