Külastamine on võimalik vaid eriloaga väga raskete haigete puhul, külastamise kohta annab infot raviarst.

Kõikides haigla üksustes ja korpustes suunatakse patsiendid desinfitseerima käsi ja neile antakse kandmiseks kaitsemask. Kaitsemaskide kandmine on kohustuslik kõikidele statsionaarsele ravile ja ambulatoorsele vastuvõtule ning protseduurile/uuringule saabuvatele patsientidele.

Samuti on ümber korraldatud pakkide toomine. Patsientide lähedaste poolt toodud pakid tuleb jätta haigla vastava üksuse (patsiendi raviosakond) riidehoidu personali kätte kindlatel kellaegadel tööpäeviti. Pakid toimetatakse päeva lõpus osakondadesse.

Lähedasele, kes viibib haiglas kauem kui kaks päeva, võib tuua isiklikke asju (näiteks prillid, laadija, raamat, pliiats, hügieenitarbed, aluspesu, sokid jms), ka jooke (näiteks mahla kuni liiter), väikses koguses pakendatud suupisteid, näkse (näiteks müslibatoon), kuid mitte riknevaid toiduaineid. Lilli palutakse mitte tuua.

Lisaks palutakse pakile korrektselt märkida patsiendi ees- ja perenimi ning osakond – vaid nii jõuab saadetis õige inimeseni.

Ravi tänava üksuses on võimalik jätta pakk A-korpuse 1. korruse riidehoidu, C-korpuse 0. korruse riidehoidu, B-korpuse 0. korruse fuajeesse (tööpäeviti 16:00- 18:00; P 11:00- 13:00) ja pühapäeval B-korpuse sünnitajate vastuvõttu kell 11-13.

Magdaleena üksuses on võimalik jätta pakk A-korpuse 2. korruse riidehoidu (tööpäeviti kell 16–18, pühapäeval kell 11–13).

Järve üksuses on võimalik jätta pakk 1. korruse fuajeesse (tööpäeviti kell 16–18, pühapäeval kell 11–13).