Võistluse peakorraldaja Janek Sõnum tõdes tempoka võistluspäeva järgselt, et kõik läks väga ootuspäraselt ning ladusalt. "Ka ilm soosis meid igati ning osavõtjaid oli palju. Vabatahtlike päästjate ridadest osales sel aastal koguni viis komandot ning üks neist oli ka naiskond, kes pakkus äärmiselt südika etteaste," kiitis Sõnum.

Kutselised päästekomandod lahendasid aja peale liiklusavarii päästesündmust, kus avariisse oli sattunud kaks sõiduautot ning oli ka kaks kannatanut. Vabatahtlikud päästjad lahendasid kompleksharjutust, kus oli lavastatud hoone tulekahju. Hoone sees inimesi ei olnud, kuid päästjatel tuli kiiresti transportida kiirabiautosse üks kannatanu hoone eest ning tagada põlengu ajal vesi hüdrandist. Lisaks said kõik osalejad harjutada täpsussõitu, milles tuli päästeautoga läbida maha märgitud rada ning teha erinevaid keerulisi manöövreid. "Sel korral osales selles harjutuses rekordarv päästeautode juhte," ütles Sõnum.

Vabatahtlike komandode arvestuses saavutas esimese koha Saku meeskond, teise koha Hüüru komando, kolmandale kohale jäid Kibuna vabatahtlikud päästjad ning neljandale kohale platseerus Rae vabatahtlike meeskond. Ainuke naiskond Saku vabatahtlike ridadest saavutas auväärse viienda koha, millega nad ise väga rahule jäid.

Üle-eestilised "Eliitkomando 2020" võistlused toimuvad 17. septembril Väike-Maarjas, kus Põhja päästepiirkonda esindavad lisaks täna troonile tõusnud Kehra komandole ka Keila ning Muuga meeskonnad.