Vandeadvokaat Robert Sarv kinnitas Delfile, et selle kampaania tõttu läheb hagi teele nii Isamaa erakonna kui ka Raivo Aegi vastu. Kohtuvälisele kompromissiettepanekule pole advokaadi sõnul siiani vastatud.

"Nimelt kasutasid nad Lepa pilti „Hr. Aeg“ n-ö korruptsiooniprussakatõrjevahendi pudelil inimväärikust alandavalt ja peavad kahju hüvitama. Ilmselgelt kompavad poliitikud nii valimiskampaania aegadel kui ka kampaaniate vahepealsel ajal üksteise piire ja eks poliitikud saavad ise määrata enda loomingulisuse ja taluvuse piirid. Aga kui valimisvõitlusse kistakse kõrvalseisjad, kes pole poliitikud ega tee poliitilisi otsuseid, on hea maitse ja taluvuse piir ületatud. Eriti veel siis, kui inimene topitakse ilma loata n-ö korruptsiooniprussakatõrjevahendi pudelile," selgitas Sarv.

Isamaa kampaanias figureerisid korruptsiooniprussakatena peamiselt segaste afääridega seotud keskerakondlased, aga ka Lepp, keda toona kahtlustati Tallinna TV-le mõnesaja tuhande euro suuruse kahju põhjustamises.

Advokaat ütles, et hagi esitatakse inimväärikuse solvamise ja süütuse presumptsiooni räige rikkumise alusel. "Härra Lepa näol pole tegemist Keskerakonna liikmega, ta ei ole ega ole olnud poliitik ega ole seotud kuidagi ühegi korruptsiooni juhtumiga. Seega on tema näopildi ilma loata kasutamine taunitav ja ebaseaduslik," sõnas Sarv.